Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvorci eura:
Povratak na članak

'Eurozoni treba reforma jer euro neće preživjeti novu krizu'

Eurozonu muči problem slabe mobilnosti radne snage i rigidnost plaća što otežava funkcioniranje monetarne unije, kaže profesor Cota

Komentari 4

KI
killthesnake
19:48 21.09.2016.

Bla bla bla !

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:16 22.09.2016.

ja predlažem jedan korak a to je croexit ...

VL
Avatar Proleter
Proleter
08:15 25.09.2016.

Svako malo spominje se kolaps eura, ali nitko ne govori što to točno znači za obične ljude. Što bi se u tom slučaju dogodilo s kreditima u eurima? Što bi bilo sa štednjom?

VL
SS
sokac sa drave
13:13 04.10.2016.

Rat sa drugim sredstvima je poceo onoga trenutka kada je Njemacka pocela osnivati Eu-uniju sa petsto milijuna stanovnika sa jakom tehnologijom i ekonomijom.Ami su ih poceli uvjeravati da se mane corava posla ili ce eu nestati do 2016-17-ste.Njemci potpomognuti saa Francuzima se nisu puno obazirali ionda je pocelo,kazna sa milijunskim izbjeglicama sto je odmah popraceno izlaskom krtice (Engleza) iz EU.Visegradska skupina drzava samo ceka diktat da moraju primiti izbjeglice kolonizatore Islama i onda oni napustaju EUniju..Tko nije poslusni sluga Amija odmah dobije po repu.Motori na Akva celije(na vodu) su usavrseni vec vise godina i Japanci krenili masovno ugradjivati u automobile i motocikle iako ih je Amerika upozorila da oni zele jos puno milijardi zaraditi sa fosilnim gorivima(nafta plin).JAPSI nisu poslusali i dobili su napad Geofizickim oruzjem sto izaziva Cunami koji je razrusio u Fukasimi atomske centrale.Ovo je ujedno i pocetak treceg svjetskog rata jer Americki kongresmeni se vec podulje izjasnjavaju da ce moguci atomski rat upravo oni dobit.Neznam kako ali oni u to vjeruju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.