Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrde da su radili po pravilima
Povratak na članak

Tužitelj u travnju 2016.: Nije prekršio zabranu. PUZ: Je, čak četiri puta

Iako je u takvim slučajevima logično da onaj tko prekrši mjeru završi u istražnom zatvoru, nije se dogodilo ništa. Komšić je bio na slobodi

Komentari 23

Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:54 24.02.2017.

Tužitelj u travnju 2016.: Nije prekršio zabranu. PUZ: Je, čak četiri puta.........Dajte se već jednom dogovorite tko je kriv, ovako ispadate neozbiljni oko ozbiljne stvari.

VL
FM
fmihoci
22:39 24.02.2017.

... sve državne ustanove/službe radile su perfektno ..... razultat: jedna žrtva izmasakrirana ..... što bi tek bilo da su službe ponegdje i pomalo zakazale? ....

VL
DU
Deleted user
22:31 24.02.2017.

sve je radjeno po pravilima isto ko privatizacija..

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
22:46 24.02.2017.

kakvo sramotno prepucavanje izmedju policije, drzavnog odvjetnistva i suda - ko je trebao ili nije trebao i sta napraviti, kada i u kojem roku itd... kao da se ne znaju i kao da nisu zakonom propisani postupci svake od istitucija u takovim slucajevima - i sad se kao cude u medijima, trebala je policija (malo se sakrije poneki nalog taman da mu istekne rok), pa je trebao sud (ali nalog nije stigao na vrijeme) pa se odvjetnistvo kao malo zali (ali unaprijed znaju da nisu pripremili potrebnu dokumentaciju kako bi odabrani sudac to mogao odbaciti ) - i tako u krug, uz pomoc onih ljigagiv odvjetnika obrane koji su posrednici i donose koverte ili sredjuje uplate na tajne racune - ta korumpirana bagra koja je zaduzena za provedbu zakona sudjeluje u njegovu izigravanju, kladim se je prva pomisao oca ovog ubojice bila koga bi sad trebao podmitit - ali vec ce njegov odvjetnik, koji je i sam kriminalac i narkoman, znati kome i koliko - pravna drzava kod nase funkcionira samo za bakice koje se u tramvaju ulovi bez karte i one koji kasne sa placanjem tv pretplate, za takve je pravda nemilosrdna....

VL
GF
gfrancic
22:10 24.02.2017.

ovo treba istražiti, pronaći odgovorne i linčovati, ne zatvoriti i suditi nego baš politi benzinom i linčovati.

VL
DU
Deleted user
22:50 24.02.2017.

Ne znam sto je bilo ali kao razumna osoba znam da Cvitanovom dorhu ne vjeruje niko.

VL
DU
Deleted user
22:42 24.02.2017.

radile su kuverte..o jadnici..balkanski..

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
23:00 24.02.2017.

...a ono sto je mozda i najgore od svega je da je ta bagra koju masno placamo da nas stiti i provodi zakone, zbog trodiobe vlasti apsolutno nedodirljiva, nema kontrole niti supervizije - zato se ne treba uopce cuditi bizarnimm presudama za ubojice i kriminalce i jos bizarnijim obrazlozenjima presuda - pa ko njima ista moze, glavno da papirologija stima (tj. da je nastimana), para se mnozi, a suradnja izmedju institucija nikad nije bila bolja - na zalost potpuno suprotna od onog sto bi trebalo biti....

VL
SA
sarah91joy
00:03 25.02.2017.

Žalosno da je tijekom rasprava jasno bilo naglašeno kako je bila u drugom stanju s drugim, još žalosnije da je time izložena osudi.Prekinula je s monstrumom, koji joj očito i dalje nije dao mira, pokušala se zaštiti preko institucija koje su to mogle odraditi,ali su podbacile.Ružno je i tužno kopati po njenim razlozima kako bi se ublažila njegova krivnja! Ubio je s 19 godina troje ljudi, to je činjenica i svakome tko oduzme nečiji život njegov život je istog trena stavljen na raspolaganje.Pokoj duši mladoj djevojci u tom djetetu!

VL
SA
Sandman78
00:31 25.02.2017.

Dobije zabranu pristupa, prekrsi je - nema veze, inace je fin mladic iz fine obitelji pa ga necemo u zatvor Ubije covjeka s mercedesom (sigurno je sporo i oprezno vozio) - ma nije on to namjerno, nek se brani saa slobode Ubije trudnu curu - sto ga i sad ne pustite? Ako sudstvo nece radit nista, s vremenom ce pocet narod

VL
Avatar Tapir50
Tapir50
00:09 25.02.2017.

Budite sad svi fer i posteni prema mrtvima i njihovim obiteljima i dajte mu kaznu koju zasluzuje zbog dvostrukog ubojstva. Maksimum 40 godina.

VL
RI
rikavac
22:32 24.02.2017.

Niko nije kriv svi prebacuju krivnji i dok se nije desilo zlo nebi se ni pisalo ovoliko. Al nek sud sad ispravi gresku,znam da to nece vratit Kristinu al neg govno kretensko zatvori na 30 godina bez pomilovanja i to nas najstrozi zakon da se malo zatvorenici poigraju sa njim. Ukoliko sud ga pusti da se brani sa slobode onda se trebamo svi dici na noge kompletan Zagreb i unistit tu obitelj protjerat iz Zagreba.

VL
DU
Deleted user
23:58 24.02.2017.

Korupcija tužiteljstva, i strah od izravnih pritisaka izvršne vlasti.

VL
KO
kobran
00:36 25.02.2017.

Sudca koji nije poduzeo nista tj nije pritvorio bahatog mladica kazniti s 40 g. robije i jos istraziti dali je tatica donio koverticu istom da se pravi blesav.

VL
YE
yelloman
02:11 25.02.2017.

Nažalost za ovog mladića nema spasa. Neka dobije 15 godina robije njegovo ponašanje u zatvoru se neće promijeniti. Vjerovatno će sa 30 35 godina koliko će imati kad izađe iz zatvora biti još bahatiji i još bezobrazniji. Ovakvi kao on se ne boje ni policije ni pravosuđa a nažalost kao društvo odgajamo sve više ovakvih mladih ljudi bez empatije i bez poštovanja prema ikome drugome. Generacija egocentrika odraslih na internetu.

VL
Avatar sandinista
sandinista
07:55 25.02.2017.

Imamo svoju Hrvatsku, nasa je i bit ce onakva kakvu sami zelimo... Propali projekt, od pocetka do kraja.

VL
VI
VisAVis2
23:42 24.02.2017.

Kakve glupe zabrane pristupa! Šta je ona radila u njegovom autu? Valja shvatit kako je mala granica između ljubavi i tragedije! Krokodilske suze rone oni koji se nacrtavaju na Otelu ili Romeu i Juliji! Žensko mora shvatit da je muško kukavno biće! Svi bi imam osjećaj bili zadovoljni, a pravda i pravni sistem bi bio isunjen, da ju je kojom srećom u nesreći, "skinuo" snajperom (sa min. tisuću metara)! Gluparije, a nitko se ne bavi šokom kada mu je u lice kazala kako je trudna s drugim! Njegov svijet se srušio u trenu, više ničega nije bilo do li automatizma bez razuma, ubadao je i ubadao, nesvjestan sebe, posljedica, okoline, ubadao, uništila je svoj, čedov i njegov život, te mediokritetima otvorila širom vrata za jalova naklapanja, glupave optužbe, pooštravanja frigidnih normi i tko zna kakvih sve gluposti, zaboravljajući onu vjećnu zakletvu: "bit češ moja ili Božja", kako je to na ovim prostorima tisućama godina i kvit (pa ti curo sada malo " šaraj')!

VL
DU
Deleted user
04:42 25.02.2017.

ovde je sudbina kriva. oni su se volili jos kao dica i te sve svadje ljubav je pobjedjivala ali kad je ostala trudna sa nekim starkeljom ovaj je u tom momentu poludio i to je to.zao mi je te dice ona je u grbu a i on bez obzira sto dise. bit ce toga di curice odu sa starcima u krevet radi financija i onda trudnoca i problemi.ona je sa 18 dite i takve zavest starom liscu treba 15.min

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.