Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE U VRUĆU FOTELJU?

Turudić u mogućem sukobu interesa: Hoće li slučaj Agrokor utjecati na izbor šefa DORH-a?

04.01.2024.
u 20:10

Zlata Hrvoj Šipek podnijela je zahtjev za zaštitu zakonitosti Vrhovnom sudu oko vještačenja u slučaju Agrokor, što se tumači kao "udar" aktualne na mogućeg novog GDO-a

Komentara 27

SS
simpatican.simpa
20:31 04.01.2024.

Da postoji pravna država Turudić bi odavno bi smijenjen kao sudac jer kršio Zakone, kao osoba, te kao sudac. Suci su glumci , prepuni laži, bahatosti i ega i uvijek pate od uglednosti. Najveće zločine u povijesti Hrvatske učinili suli su suci i elita oko njih. Nažalost samo pajser pomaže.

AK
Aka
22:30 04.01.2024.

Oduvijek velim da su ljudi zaslužili lice koje imaju i da im faca sve govori o njima. Da mi niko nije rekao da je Turudić sudac, po faci bi mu se prvo zaključilo da je teška lopina i kriminalac u duši.Možda to nije tako s njime ali uglavnom je teorija jako točna.

MK
MKGRA
21:57 04.01.2024.

Ovaj do njega biti će mu savjetnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije