Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ahmet Davutoglu
Povratak na članak

Turski premijer Davutoglu razmišlja o ostavci zbog sukoba s Erdoganom?

Premijer Davutoglu nedavno se sukobio s Erdoganom oko planiranih promjena ustava koje bi dovele do jačanja predsjedničke funkcije

Komentari 6

VO
voljeni
16:19 04.05.2016.

mozda razmislja, ne mogu da citam njegove misli...no! imam jedno pitanje , dali je istina da je republika Kosovo primljena u UEFA ?

VL
SS
stojadin_stojko
16:21 04.05.2016.

da voljeni, Kosovo je primljeno, tako su pisale medije europe

VL
VO
voljeni
16:39 04.05.2016.

pa onda cestitke Kosovu

VL
Avatar kobra11
kobra11
21:28 04.05.2016.

"Turci, sjetite se kako je završila Osmanska imperija!" .............Ruska strana je pokušala riješiti nesuglasice s Turskom za pregovaračkim stolom, ali rukovodstvo Turske zauzima destruktivnu poziciju, izjavila je službena predstavnica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova u intervjuu za list "Izvestija".. ................. Radimo sve moguće kako bi se nesuglasice koje imamo s Turskom riješile za pregovaračkim stolom - pronaci rješenja, neke kompromise, surađujemo s turskom stranom. Međutim, nažalost, sve počiva na turskom rukovodstvu. Dojam je takav da on želi obnoviti veliku moć Osmanske imperije. U krajnjem slučaju, sve komponente njegove suvremene politike prave upravo takvu sliku. Čime se završila Osmanska imperija svi znamo - rekla je Zaharova. Ona je naglasila da turske vlasti vode destruktivnu politiku po nizu pitanja. - Nažalost, što god da uzmemo - Krim, Siriju, izbjeglice, terorizam, nacionalno pitanje, itd. - Svuda vidimo apsolutno destruktivnu ulogu turskog rukovodstva - izjavila je on

VL
KA
Kameni
10:15 05.05.2016.

Eto i Kolinda je poslala Salam Alekum pozdrav na Kosovo. Isto kao i ministar Hadzisalamajlekovic sa porukom da su Srbi turci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.