Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA
Povratak na članak

Policija suzavcem rastjerala sudionike povorke ponosa, privedeni njemački zastupnici

Vlasti u Istanbulu prošli tjedan su rekle da je povorka zabranjena zbog zabrinutosti za javni red

Komentari 9

BE
berava
20:47 26.06.2016.

Opa,peskiri su i agresivni.Ako su im vlasti zabranile povorku zasto su htjeli silom i provocirali.I sta ce im te parade,na cega su oni ponosni,na to sto su pederi.Briga me neka se pare i vole izmedju svoja cetiri zida ali ne zelim gledati njihove parade.

VL
DU
Deleted user
21:00 26.06.2016.

Bravo Turci! Rađe vas u Europi želi nego one Britance aka prodavače magle.

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:52 26.06.2016.

musliman i peder hahahhha zar to postoji

VL
DU
Deleted user
05:54 27.06.2016.

I?

VL
MX
Mister X
21:19 27.06.2016.

Policija suzavcem rastjerala sudionike povorke ponosa, privedeni njemački zastupnici, Gle ovo perkani su nedodirljivi bilo što da rade i čine ( Mišljenje je Eu da prksi Turskoj ) Kad kažem EU onda mislim samo na Njemačku ostali su eu poslušnicici i što ona kaže oni svi ostali-zaostali moraju kao nekada .... da odgovaraju "ja vol".... To mišljenje ideje poglede da podržavaju bez pogovora. To si normalni Englezi nisu više dozvolili...

VL
MX
Mister X
21:25 27.06.2016.

Nahebo sam par komentara i več me zatvara . Mora neki jugoslaven da je opet na dijelu i iako se čuvam grijeha i držim pravila ali on može nikome ne odgovara da me stalno zatvara . Dali netko zna kojaa rijeć ga to najviše smeta da to napišem slučajno da to izbjegnem.. ??? Hvala na odgovoru ... Erdogan se sudi sa Njemcima jer ga nazivaju Kozohebac i to javno kao satira i političari to podržavaju ... Tako da su sada u svađi pa mu organiziraju paradiranje prde u nadi da če ih teroristi opet napasti... Da im shebu sav turizam ... Jer im Turci šalju izbjeglice...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.