Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održan hitan sastanak
Povratak na članak

Turska ne treba NATO

NATO podržao turski udar na ISIL, ali je zabrinut za Kurde

Komentari 11

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:46 29.07.2015.

U svemu ovome su najzalosniji oni koji zive 21 om stolecu a vjeruju da su ovi ratovi vjerski.A sestar i trokut uspjesni rade i ismejavaju ove rodene u pogresnom stoljecu.

VL
Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
08:01 29.07.2015.

Najgora solucija, svi protiv svakog

VL
RA
rafaell
11:45 29.07.2015.

Turska je sila sa strateškim interesima oko plinovoda sa Rusijom,Kina prodaje strateške projektile SA, a Iran je upravo postigao dogovor sa zapadnom demonkrađijom,tako da su Kurdi,Sirijci i Iračani osuđeni na bombardiranje i klanje,čini se da turska vrhuška poljuljana izborima ipak ostvarila ono što je rušenjem You Tuba pokušala sakriti,dobro kopiranje Cioamerike terorizmom na svoj narod do željenih rezultata

VL
MX
Mister X
00:55 29.07.2015.

Laprdanje i laprdanje da se raja naivini -demokrati obrade kako je to istina ! da se rat vodi protiv Isalmist i trorista i kurda .. Malo samo sramežljivo se objavi cilj je Asad rastruranje Sirije i dokazati Rusima nemoć da da se suprostaviti NATO bombardiranju totalnome uništenju štićenika ! Jer ovi nisu u stanju da to odrade.. Putin je nemoćan da ga zaštiti i to je čak i najveće zadovoljstvo u ovoj predstavi tko koga zašto ubija kome je to bitno i zašto na kraju ???

VL
Avatar mason
mason
07:23 29.07.2015.

Bog i Amerika znaju sto je dobro za siromasne banana drzavice .

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:41 29.07.2015.

A sad jeno zločesto pitanje - onaj napad u gradu Suruc je kakti izvel ISIL, a žrtve su bili kurdski aktivisti....i sad su Turci žestoko uzvratili i usput buju malo i po Sadatovim snagama !? Turkima svaka čast, gledaju svoj interes i boli ih ona stvar kaj svjetska zajednica misli.

VL
ZI
zimerman
20:38 29.07.2015.

Turci ne zele nato ,to jest ne zele svijedoke za svoje zlocine

VL
Avatar mason
mason
03:04 29.07.2015.

Samo udri i ISIL i Kurdsku komunistickoteroristicku partiju (Sa petokrakom na crvenoj zastavi) i onda ce Izrael rijesiti Asada .Ali zao mi je Putina mocni car samo moze da gleda i tuguje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.