Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na pružnom prijelazu

Turopolje: 81-godišnji motociklist podletio pod vlak i poginuo

turopolje,vlak,motociklist,smrt (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
26.04.2012.
u 09:42

Na pružnom prijelazu kraj željezničke stanice vlak je iz naletio na motocikl kojim je upravljao nesretni 81-godišnjak i udario ga

VELIKA GORICA - Motociklist I. S. u dobi od 81 godinu smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer ujutro oko devet sati u Turopolju u Velikoj Gorici.

Na pružnom prijelazu kraj željezničke stanice vlak je iz naletio na motocikl kojim je upravljao nesretni 81-godišnjak i udario ga. Nažalost nesretni I. S. je od zadobivenih ozljeda u nesreći ubrzo preminuo.

Kako je došlo do nesreće u Turopolju, odnosno je li za nju kriv motorist, koji je neoprezno i ne gledajući prelazio željezničku prugu ili krivicu možda snosi vlakovođa utvrdit će se policijskim očevidom, izvijestili su jučer iz policijske uprave zagrebačke. Do zaključenja ovog broja policija nije imala više informacija za javnost.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Grunf
Grunf
09:53 26.04.2012.

evo opet ovih novinara nije vlak naletio na motociklista nego motociklist na vlak

XN
xnet0822
10:07 26.04.2012.

Zapamtite : Vlak je uvijek brži !!!

MO
modovisisajteMaraschino
09:51 26.04.2012.

zasto se ljudi zure i idu kao muha bez glave? tesko minutu stati i uvjeriti se da je sve sigurno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije