Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“ŠTIT EUFRATA”
Povratak na članak

Turci tuku ISIL, ali cilj su Kurdi

SAD igra dvostruku igru – istodobno pomaže sirijskim Kurdima i turskoj vojsci

Komentari 8

DU
Deleted user
06:25 26.08.2016.

Francuzi, Turci, Amerikanci, Rusi, Sirijska vojska svi "tuku" Isil a nikako da bude poražen, gotovo za nevjerovati.

VL
DU
Deleted user
22:57 25.08.2016.

da ne bi opet bilo genocida? Znamo što se desilo zadnji put s Armencima koji su živjeli na tom području anatolije

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
22:50 25.08.2016.

Zna se...

VL
GV
golub Vaso
22:23 25.08.2016.

dobili ste odobrenje iz Buzina za objavljivanje američke šizofrenije gdje su opet izdali kurde, ali nakon hasake nisu bolje ni zaslužili

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
09:04 26.08.2016.

sve je to iovako maslo amerićkih saveznika i njih samih .cjeli taj rat je upravo i radi njihovog djeljenja demokracije i poćeo rušeći takozvane diktatore još veće nacionaliste su pustili da se razmile i sad za ustupke turcima dozvoljavaju opet da turci lupaju po kurdima jer su previše jaki i boje se ih i jedni i drugi a prije su gledali preko granice kako nemilice uništavaju grad jednom rjećju smeće i naposlijetku će ti isti turci upravo zahvaljujući njima svima tamo postat opet tlaćitelji sveg što im nije po volji gade mi se svi skupa ako li se neko bori protiv zla zvanog islamska država onda je to moj saveznik a ne neprijatelj i tako bi trebalo bit a ne da ga lupaš i ubijaš jer to je ludilo i toćka bez prevelike mešetarije u koju su i turci i ameri upleteni jednom rjećju izdajice i nevjerodostojni svojem cilju i svemu u što se kunu i vele da se protiv tog bore .nema druge rjeći

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
22:30 25.08.2016.

Turci tuku ISIL, ali cilj su Kurdi, Hrvati tučemo balkanske domoljubne bajke i mahutamo sa zastavom ali cilj je maznuti vodu i zemlju Slovencima u Piranskom zaljevu, Bosancima kod Neuma i Srbijancima na Dunavu.

VL
Avatar mason
mason
23:04 25.08.2016.

Hassane sta je tu nejasno .Amerikamci pomazu Turcima kad udaraju ISIL, a isto tako pomazu Kurdima kad oni udaraju ISIL. A kad Turci udaraju Kurde tada Ameri ne pomazu Turcima .Cisti ruski spijun pise na VL.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.