Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalno ga pretukli

\'Tukli su me palicama, slomili nogu, a ne naslućujem tko su!\'

pretučen Ante Ćurić
Marko Mrkonjić/Pixsell
24.04.2012.
u 13:32

Vlasnika osječke građevinske tvrtke Massa Antu Ćurića (53) brutalno pretukla dvojica muškaraca u dvorištu kuće

– Dovezao sam se kući, ušao u dvorište, a nakon što sam izašao iz automobila, napala su me dvojica nekim palicama. Izudarali su me i pobjegli – opisao nam je ukratko osječki poduzetnik Ante Ćurić (53) napad koji je pretrpio u nedjelju oko 22.20 sati.

Hitno operiran

Vlasnika građevinske tvrtke Massa brutalno su premlatila dvojica nepoznatih muškaraca na pragu njegove kuće u Starčevićevoj ulici u osječkom prigradskom naselju Višnjevac. Zaskočili su ga iz mraka. Prvi mu je napadač, doznajemo, prišao s leđa i snažno ga udario palicom u glavu. Ćurić se pokušao obraniti, borio se s napadačem, kojemu je njegov “kolega”, neslužbeno doznajemo, dovikivao neka ga udari po nogama. Poslušao ga je te je poduzetniku slomio nogu. Nesretnom je Ćuriću polomljena i ključna kost. Sve se zbilo u hipu. Premlaćenog Ćurića ostavili su u njegovu dvorištu i nestali.

– Ne mogu vam ništa reći o počiniteljima ili motivima napada, a ni posumnjati ne mogu ni u koga, zaista – tvrdi nam Ćurić.

Nakon napada hitno je prevezen u osječku bolnicu i tijekom noći operirana mu je noga.

– Puno se bolje osjećam, oporavljam se u bolnici – dodao je.

Njegova tvrtka Massa zapošljava, stoji na njezinim službenim stranicama, više od 150 radnika. Bila je to, kažu upućeni, respektabilna tvrtka, osnovana je još 1991., no kriza je i nju dotaknula. – Radnici su se znali žaliti da su plaće slabe otkako je kriza nastupila, ali to su uobičajeni problemi i u svim drugim građevinskim poduzećima – govore mještani Višnjevca.

Za Ćurića njegovi poznanici imaju samo riječi hvale. S kriminalnim ga se krugovima ne povezuje.

– Znam ga kao korektnog, nisam stekao dojam da se nekome zamjerio. Zaista sam iznenađen zbog napada na njega – kaže jedan njegov poznanik iz Osijeka.

Sam Ćurić, pak, vjeruje kako napad nije povezan s poslovanjem njegove tvrtke ili možda bivšim zaposlenicima.

Na čelu nogometnog kluba

Naši sugovornici ističu Ćurićevu ulogu kao predsjednika trećeligaša NK Višnjevac.

– Pokrenuo je cijelu priču oko kluba. Sagradio je zgradu, tribine, postavio reflektore. Ulagao je svoj novac, zajedno s drugim lokalnim poduzetnicima. Klub ima jaku školu nogometa koja okuplja stotinjak djece – navode upućeni. Policija traga za počiniteljem.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
17:25 24.04.2012.

Radnici došli po plaće.

OB
-obrisani-
22:35 24.04.2012.

Policija ne zna tko je napadač ali ovdje neki znaju. Svaka čast.

MI
mica1111
15:37 24.04.2012.

...hm,a i vidi se koliku kućerinu je na tako malom prostoru izgradio...sigurno je sve u skladu sa građevinskom dozvolom..:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije