Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tuđman: Sude generalima u Haagu, ali ne i zločincima za Škabrnju

miroslav tuđman
Arhiva VL
18.11.2009.
u 12:39

Miroslav Tuđman drži da je sramotno da se generalima u Haagu sudi za ratne zločine, a da je istodobno za zločine nad 86 žrtava Škabrnje do sada pravomoćno osuđena samo jedna osoba i to na šest godina zatvora.

Neovisni predsjednički kandidat Miroslav Tuđman, koji je danas u Škabrnji sudjelovao na obilježavanju 18. godišnjice tragedije toga ravnokotarskog mjesta, kazao je kako su baš danas stigli izvještaji iz Haaga sa suđenja hrvatskim generalima.

Dodao je kako je sramotno da se njima u Haagu sudi za ratne zločine, a da je istodobno za zločine nad 86 žrtava Škabrnje do sada pravomoćno osuđena samo jedna osoba i to na šest godina zatvora.

Miroslav Tuđman nije htio komentirati današnju prozivku zapovjednika samostalnog bataljuna Škabrnja, Marka Miljanića, koji je rekao da hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nikada nije posjetio Škabrnju za svog mandata te da je propustio odlikovati Škabrnjanku čija su tri sina kao hrvatski branitelji pali u obrani tog mjesta.

Komentara 67

OB
-obrisani-
13:20 18.11.2009.

18.11.2009. u 13:09h H.S.S.-Seljacka Buna je napisao/la: Gdjeste HRVATI ?! Dr.Miroslav Tudjman je za DOM SPREMNI ! A ostali ???????! =================== 0 Ali starački dom. Dok su ostali spremni za udomljenje u Remetincu

MI
Miro
13:14 18.11.2009.

Kako će Mesić dati odličja majci hrvatskih branitelja, kad ih on dijeli onima koji su rušili Hrvatsku! Te dvije ideje su u stalnom sukobu, hrvatska država i jugoslavenska država i danas su na tlu samostalne Hrvatske i stalnom sukobu, kojeg će novi predsjenik, nadamo se, definitivno prekinuti i orijenirati se prema interesima samostalne, demokratske i socijalno uređene države Hrvatske. Tu ideju zastupa Miroslav Tuđman i za to treba dopiti široku podršku hrvatskih građana.

OB
-obrisani-
13:18 18.11.2009.

Tuđman: Sude generalima u Haagu, ali ne i zločincima za Škabrnju =============== 0 Zanimljivo zapažanje. A šta je tvoj čaća radio da to nije pokrenuo? Šta je tvoj HDZ radio da to nije pokrenuo? Uostalom , a šta si i ti radio da nisi pokrenuo pitanjce oko toga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije