Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opravdan razlog?
Povratak na članak

Trumpova savjetnica objasnila zašto se 'opustila' na kauču u Ovalnom uredu

Smatra da je cijelu situaciju preuveličao novinar koji ne želi Donalda Trumpa za predsjednika

Komentari 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:02 01.03.2017.

vecernji ima nos za bitne stvari kad je vanjska politika u pitanju, pisu ljudi o onome sto razumiju

VL
DO
dopizdilomi
17:25 01.03.2017.

Gotovo je zbog takvog incidenta, pada Trump, kongres, oba doma, gradski oci, diže se nacionalna garda, marinci, rendžeri, oklopnjaci dižu se avioni i napadaju Bijelu kuću.

VL
NE
Neutralac
17:42 01.03.2017.

Vidim da je omalovazanje Trumpa i svih stvari i osoba oko njega jos u modi... barem ovdje... dokle?

VL
DU
Deleted user
17:57 01.03.2017.

mogli ste samo ovaj komentar of jucer staviti i sve vam je vec jos jucer bilo objasnjeno......"joydivision, 28.02.2017 u 13:30h, ovo opet namjestaljka bolesnika iz "MSM" . ona je mozda tako sjela sekundu dvije da bi bolje slikala Trumpa saa sa "gostima" ili je mozda cak neko drugi rekao da se malo skupi da ne upada u kadar i slicno a oni stavili sliku i raspisali se ko da je tako docekala ove i tako sdjedala dva dana, a sve skupa mozda trajalo minutu ako i toliko. to se i kamerama snima, bas bih volio vidjeti cijeli snimak pa da vidimo koliko i zasto je tako sjedila.

VL
RI
rikavac
18:55 01.03.2017.

Svim silama se pokusava Trump ocrnit al nece to niko uspjet. Trump je demokratski izabrani predsjednik svidjalo se vama ili ne. Velika podrska Trupu udri po neradnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.