Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABE NOVA 'ŽRTVA'

Trumpa opet kritiziraju: On još uvijek ne zna kako se rukovati!

Donald Trump, Shinzo Abe
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
10.02.2017.
u 23:45

Pogledajte kako izgleda čudno rukovanje u režiji američkog predsjednika.

Japanski premijer Shinzo Abe u petak ujutro bio je gost Donalda Trumpa u Bijeloj kući, a Amerikancima je opet upao u oči način na koji se njihov predsjednik rukuje s državnicima.

Dok su njih dvojica sjedili pred kamerama počeli su se rukovati kako bi ih snimili i tada je počelo. Prvo su stisnuli ruke, a tada je Trump drugom rukom potapšao ruku japanskog premijera. 

Nakon toga se nastavilo rukovanje, a bilo je i povlačenja. Pogledajte kako izgleda čudno rukovanje u režiji američkog predsjednika zbog kojeg ga kritiziraju u SAD-u.

>> Trump poručio Xiju da će poštivati princip "jedne Kine"

>> Prizivni sud podržao suspenziju Trumpove zabrane ulaska u SAD, on poručio: Vidimo se na sudu

via GIPHY

Komentara 23

Avatar 123456
123456
07:46 11.02.2017.

soroševci i dalje na aparatima!

MX
Mister X
00:59 11.02.2017.

Trumpa opet kritiziraju: On još uvijek ne zna kako se rukovati! .. Stari je toliko intelegentan da se ruga sa naivćinama pa ih hrani sa glupostima da ispadaju plem plem. "Ne zna se rukovati" ali zna milijarde zaraditi i postatitati amerićki predsjednik, koji je već sada zapamćen kao nešto posebno u odnosu na sve ostale koji su imali držanje ali ostavili jadne tragove iza sebe . Nobelovac Husein nobelovu za mir a bacio 26.000 bombi ( po tuđim teritorijima ! ) Ne kao Assad koji tamani gamad ( brani se samo na svome teritorijuju ) u svojoj uništenoj razorenoj pokradenoj državi od bezbroj napasnika terorista !

TT
tTony
06:43 11.02.2017.

Shinzo se opravlja od rukovanja vidjet cemo dali ce sutra na Chiropractic terapiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije