Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LISTI VEĆ 200 ODLUKA
Povratak na članak

Trump u niskom startu: Odmah je spreman koristiti ovlasti predsjednika i donositi uredbe

Glavne teme Trumpova programa su obuzdavanje imigracije i stvaranje radnih mjesta

Komentari 12

ŠT
ŠtoReći
23:38 19.01.2017.

poslat ću vam drugu fotografiju predsjednika Trumpa

VL
Avatar mason
mason
23:27 19.01.2017.

Sto se tice energetike znam da ce uspijeti da podigne cijene goriva u USA i tako da ce narasti i na svijetskom trzistu da bi narasle njegove dionice exxon mobila a narod ce da pusi.

VL
DA
danijelrukavina4
23:16 19.01.2017.

Država nije privatna kompanija. Po ovome iz članka što sam pročitao, čini se da se politika Amerike mijenja za 180 stupnjeva. Vrlo brzo će se vidjeti da li je to dobro za građane Amerike. Kako je i svijet sada umrežen sve više i više, vidjet će se što je i svijet dobio dolaskom predsjednika Donalda Trumpa. Imam osjećaj da na kormila velikih država sve više dolaze "diktatorski profili ljudi". Ne vidim u njima previše mudrosti. Sve bi htjeli "odmah". Sretno Vam gospodine Trump. Nadam se da nećete postati Donald Mcdonald.

VL
UN
unbekant
08:25 20.01.2017.

Velike svjetske tvrtke,su vec najavile velike investicije i ulaganja u svja postrojenja u Americi,te otvaranja novi radni mjesta,jedna od njih Njemacki div farmaceutska tvrtka Bayer je vec pokrenula ulaganja oko 300 milijuna eura u nove pogone i s tim zelee u Americi otvoriti ove godine oko 3000 radnih novi mjesta, a jos oko 100-njak stranih tvrtki zele obnovu i prosirenja,a nasi vladajuci nas obmanjuju kako sve tvrtke bjeze iz Amerike,zbog dolazeceg presjednika Trumpa.

VL
Avatar mason
mason
23:16 19.01.2017.

Zid kosta 12 milijardi a Mexico nije poslao niti jedan dolar.Para za zid nema u budzetu.Znaci Trump ima plan tiskati novac bez pokrica .

VL
Avatar commentator
commentator
23:37 20.01.2017.

Jedan od prvih poteza je: "Donesite mi na stol listu novina sa kolonija koje pišu protiv ili loše o američkom precjedniku ili ga ismijavaju, sa posebnim naglaskom na one s Balkana."

VL
AN
anticenzura
23:04 19.01.2017.

Trump ce uciniti sve sto je obecao narodu u kampanji. Komesare iz EU ce ignorirati kompletno i poslovati pojedinacno sa svakom drzavom koja bude otvorena za suradnju, koja ne bude nece je sljiviti dva posto. On je covjek obecao 25 miliona novih radnih mjesta svome narodu i on ce se samo time baviti. Svi ostali ce se morati prilagoditi. Po Europi ce EU komesari poceti ganjati ove sto su pokrali novce narodu, posto nece imati gdje isisati vise kapital. Puno ce procesa biti i povratka opljackane imovine narodu, mozda se konacno i nasi slucaj pretvorbe i privatizacije rijesi i banditi zavrse u zatvoru. Ovako ce matematicki sve biti, jedino ako Njemacka sama ne krene na Rusiju, zajedno sa svojim saveznicima iz 2.svjetskog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.