Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijesni poduzetnik

Trump: Ovi su izbori prevara, potrebna nam je revolucija

donald trump
Reuters/PIXSELL
07.11.2012.
u 06:25

– Čestitam, gospodine predsjedniče! Tako smo ponosni što smo Amerikanci večeras – poručila je Lady Gaga

Pobjeda Baracka Obame na američkim predsjedničkim izborima izazvala je oprečne reakcije među poznatima. Popularna pjevačica Lady Gaga čestitala je predsjedniku na Twitteru.

"Čestitam, gospodine predsjedniče! Tako smo ponosni što smo Amerikanci večeras!", objavila je Lady Gaga.

Donald Trump s nevjericom je pak dočekao Obaminu pobjedu. Kontroverzni poduzetnik smatra da je sramotno što je u izborima nastala velika razlika između osvojenih elektorskih glasova i glasova samih birača.

"Izborni zbor izvrgnuo je našu naciju ruglu", "Trebali bismo marširati u Washington", "Ovi su izbori totalna prevara i travestija. Nismo demokracija" i "Potrebna nam je revolucija u ovoj zemlji" samo su neke od poruka koje je objavio na Twitteru.

Twitter je objavio da su ovi izbori sa 20 milijuna tvitova bili događaj o kojem se dosad najviše tvitalo.

Komentara 87

Avatar Svećenik
Svećenik
06:57 07.11.2012.

Elektorski sustav kakav je uspostavljen u USA je naprosto savršeno nesavršen. Ciejli izbori su farsa, da bi na kraju o pobjedniku odlučivali elektori. No, tako su si sami odredili, pa neka im bude.

Avatar puky
puky
06:58 07.11.2012.

"Lady Gaga" ... da ... baš ta Lady Gaga i njoj slični su najviše doprinijeli ponosu i časti SAD ... kakvi marinci, astronauti, nobelovci ili olimpijski pobjednici - takvi pervertiti na čelu sa obamom "brane i poboljšavaju" ugled i častt SAD i njezinih građana ... a kako to rade i kamo ih to vodi vidimo iz dana u dan ... strava ...

Avatar rangojack
rangojack
06:46 07.11.2012.

Trump je najvjerovatnije u pravu ali se nervira iz krivog razloga. Poznato je da se izbori i nacin na koji se broje glasovi (elektronski) vrlo lako mogu manipulirati.no zbilja nema neke veze ko je pobjedio jer isti ljudi financiraju i republikance i demokrate. Da bi demokracija ponovno zazivili u SAD potrebna je promjena ustava i zabrana lobiranja. Lobiranje je u biti legalna korupcija i izbori naroda su farsa za narod ,da bi se osjecali bolje i mislili kako zive u demokraciji...!!! Zato bi gospodinu Trumpu bilo bolje da se ne nervira i proba smoci vise love kako bi on mogao biti taj lobi koji odlucuje o pobjedniku. To je vjerovatno njegov istinski razlog ljutnje...!! Momentalno.ma koliko to nevjerovatno zvucalo zemlje istocne Europe ukljucujuci nas imaju vecu demokraciju nego SAD...!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije