Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeti odnosi s medijima
Povratak na članak

Trump najavio da neće doći na godišnju večeru dopisnika Bijele kuće

Tijekom predizborne kampanje, a i kasnije, Trump je imao napet odnos s medijima, nazivajući novinare 'neprijateljima naroda' i često ih kritizirajući na druge način

Komentari 7

Avatar abakus
abakus
11:43 26.02.2017.

Mediji nisu neovisni. Mediji su oružje u rukama malobrojne elite koja se njima služi da podjarmi ljude i ispere im mozak. Apsolutno se slažem s Trumpom da su mediji neprijatelji naroda.

VL
RO
rotšild
13:38 26.02.2017.

Tramp je sto posto u pravu. Mediji su u vlasništvu židova, Židovi su genetska laž i pohlepa. Židovi su zapadu civilizaciju otrovali nevjerojatnom količinom laži.Osim toga židovi na doista i doslovno truju. Truju nas kroz farmaceutsku industiju, truju nas eugenikom truju nas iz zraka i truju nas hranom Židovi gomilaju laž na laž,negiraju, istinu i poštenje ismijavaju do groteske.Istinu su pretvorili u laž a laž u istinu.Sve što je židov izreka ili napisa je prijetvornost, pohlepa i laž.Židovi su neprijatelji čovječanstva.

VL
GO
gooniegoogoo
11:10 27.02.2017.

Hahahaha, krenulo je s Trumpom i "neprijateljima naroda"??? dobro je Trump nabrojao Lažne Medije sve redom. Pitanje za VL, a kak to da niste branili FOX od Obame?

VL
Avatar lola lola
lola lola
04:57 27.02.2017.

Mediji su "neprijatelji naroda" svakom diktatoru, vidjeno vec kroz povijest i kod nas....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:26 26.02.2017.

COWARD! “If there’s one thing I’ve learned from dealing with politicians over the years, it’s that the ONLY thing guaranteed to force them into action is the press — or, more specifically, fear of the press.” ---Donald J.Trump/Art of the Deal prijevod Ako sam ista naucio druzeci se s politicarima, to je, da ih samo jedna stvar moze natjerati na akciju, to su novinari, ili bolje receno, strah od novinara. A on se iz straha skrio od novinara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.