Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena

Trudnica autom pregazila supruga jer nije izašao na izbore!

Holly Solomon
Reuters/Pixsell
13.11.2012.
u 10:55

Holly Solomon (28) bila je toliko ljutita što je Barack Obama ponovno izabran za predsjednika SAD-a da je autom pregazila supruga koji nije glasao na izborima

Trudna Holly Solomon (28) iz američke savezne države Arizone pregazila je svog supruga Daniela jer nije izašao na predsjedničke izbore! Ogorčena jer je Barack Obama ponovno izabran za predsjednika, 28-godišnjakinja je okrivila svoga supruga pa ga pregazila džipom te ga teško ozlijedila – piše Daily Mail.

Njezin suprug koji se oporavlja u bolnici kazao je da Holly jednostavno mrzi Obamu i da je zbog toga to učinila. Susjedi prepričavaju da se incident dogodio nedaleko od njihova doma.

– Izašao je iz automobila, a supruga je vrištala na njega. Počeo se udaljavati, no ona je počela voziti u krug oko njega i nije mu dala da prođe te ga je na kraju pregazila – kazao je susjed koji je pozvao policiju.

Holly je uvjerena da će Obamina pobjeda, njegov ''Obamacare'' i ostali programi samo pogoršati situaciju u njezinoj obitelji te je zbog toga htjela pobjedu republikanca Mitta Romneyja.

>> Dobila otkaz jer je na Facebooku Obamu nazvala 'crnčugom'

Komentara 4

DI
duncan_idaho
13:26 13.11.2012.

zrači inteligencijom

DU
Deleted user
11:03 13.11.2012.

no-comento.........

GO
Gospon
13:00 13.11.2012.

Kakvo iznenađenje - glasala je za Romneya...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije