Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peshawar

Troje poginulih u eksploziji pokraj američkog konzulata u Pakistanu

Karlovac stadion
Foto: Danko Fajt
1/2
03.09.2012.
u 08:09

Automobil ispunjen eksplozivom zabio se u vozilo američke vlade koje je netom napustilo konzulat

Najmanje troje ljudi poginulo je danas u eksploziji u blizini američkog konzulata u Peshawaru, gradu na sjeveroistoku Pakistana, području na kojem djeluju talibani, prenosi Al Jazeera. Automobil ispunjen eksplozivom zabio se u terenac američke vlade koji je netom napustilo konzulat, pri čemu je uz troje poginulih ozlijeđeno još petero ljudi.

Provincijski ministar informiranja Mian Iftikhar Hussain rekao je da su, osim napadača, svi poginuli i ozlijeđeni iz konzulata, prenosi BBC.

– Bio je to samoubilački napad. Bombašu samoubojici meta je bilo vozilo američkog konzulata – rekao je Hussain.

Policijski dužnosnik Tahir Ayub otkrio je da se eksplozija dogodila u stambenoj četvrti u kojoj, osim američkog konzulata, sjedište ima i nekoliko stranih organizacija za humanitarnu pomoć te UN.

Komentara 3

RB
Robert Bartini Rijecanin
09:08 03.09.2012.

Dok god Amerika i Britanija s jedne strane podrzavaju i stvaraju terorizam, koji njima koristi a s druge strane sprecavaju i bore se protiv terorizma, koji je za njih stetan - terorizma ce biti. Terorizam je zlo za cijeli svijet.

FI
fixnixx
10:04 03.09.2012.

"Provincijski ministar informiranja Mian Iftikhar Hussain rekao je da su svi poginuli i ozlijeđeni iz konzulata" A je li samoubojica prezivio?

DU
Deleted user
11:10 03.09.2012.

@ fixnixx a da ti to procitas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije