Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV PREDSJEDNIKA
Povratak na članak

Troje mrtvih u prosvjedima u Venezueli: 'Dosta je diktature, Maduro odlazi'

Maduro tvrdi da su prosvjedi zapravo pokušaj oporbe da izazove puč radi ukidanja socijalizma u Venezueli, dok oporba s druge strane optužuje predsjednika za diktaturu, a njegovu vladu da uz pomoć naoružanih civila širi nasilje i strah

Komentari 4

Avatar dobry
dobry
15:31 20.04.2017.

Identičan scenario za očekivati je i u Rusiji, kad narodu dogori do nokata...sreća po naše vlastodršce su otvorene granice zemalja članica EU-a, pa narod rađe bira iseljavanje nego ulična nasilja i proteste.

VL
IP
ipsisimus
18:46 20.04.2017.

Zanimljiv je taj socijalizam. Rusija i HR se nalaze u državnom polusocijalizmu-kapitalizmu, pa se još ne gine na ulicama.

VL
DU
Deleted user
08:12 20.04.2017.

diktatura ?

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
08:48 20.04.2017.

Ruski sistem na djelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.