Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegli sljepilo

Troje maloljetnika na hitnoj nakon prskanja suzavcem u spreju

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
31.05.2010.
u 10:38

Djevojčica (14) i dječak (11) kolateralne su žrtve sukoba 16-godišnjaka koji su se posvađali pa je jedan poprskao drugoga po licu i očima.

MURSKO SREDIŠĆE – Troje maloljetnika završilo je u hitnoj nakon što su poprskani po licu sprejem za samoobranu, a može dovesti i do privremenog sljepila.

Kako je danas izvijestila PU međimurska, u Ulici Vladimira Nazora u Murskom Središću 27. svibnja oko 13 sati ispred osnovne škole 16-godišnjak iz Preloga i vršnjak mu iz Donjeg Kraljevca verbalno su se sukobili s još jednim 16-godišnjakom iz Murskog Središća, kojeg je Preložanin u svađi poprskao suzavcem u spreju po očima i licu.

U neposrednoj blizini stajali su djevojčica stara 14 godina i 11-godišnji dječak iz Murskog Središća, koji su također poprskani sprejem.

Ozljede su okvalificirane kao lakše, a protiv maloljetnika iz Preloga i Donjeg Kraljevca bit će podnesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Povod su verbalnom sukobu ranije nesuglasice.

Sprej izaziva zatvaranje očiju, otežano disanje, curenje nosa i kašalj, a trajanje ovisi o jačini mlaza – od 30 do 45 minuta.

 

Komentara 1

KR
krajacic
10:07 01.06.2010.

Ewo jos jedan dokaz da novine lažu.....\"verbalno su se sukobili s 16-godišnjakon\"...to je prvo...taj dječak ima 14 godina......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije