Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomozite!
Povratak na članak

Trogodišnja Marija hrabro se bori s leukemijom

Na kemoterapijama je, dva su joj puta vadili koštanu srž, no nasmijana je, suznih očiju kaže otac Mario

Komentari 1

MS
mare_split
16:23 20.01.2012.

Di ste \'komenatatori\'? Nemate desetak kuna ili ... ste odlučilil biti kao EU: nemilosrdan kapital koji će vas sve pretvoriti u jad? Ne znam o čemu se radi, no ovo je dijete HRVATSKO ... i nije vam trebati ići na referendum za Pusićku & co. kako bi ovom malom Anđelu dali komadić svog egoizma! ... Učinite nešto ... moglo bi vam dobro doći kada i sami osjetite \'NOVU (fašističku) ČIZMU\' na jadno savitljivoj kralježnici kakvu nema niti jedan narod na Svijetu! Uživajte ... savijajte se, ufajući s da će vam EU dati bilo što - BADAVA! Oteti će vam sve, radi čega ne vidim razlog da nšto od svoje sirotinje podarite - dragovoljno i na korist SEBI i malenoj Mariji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.