Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavili ga

Trideset puta provozao se autocestom bez plaćanja cestarine. Evo kako...

Dan kada je sve stalo; tri godine prošle su od proglašenja lockdowna u Hrvatskoj
Emica Elvedji/PIXSELL
12.05.2023.
u 01:00

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je pred Općinskim sudom optužnicu protiv 43-godišnjaka zbog počinjenog produljenog kaznenog djela prijevare.

Tereti se da je od travnja 2021. do listopada 2022. godine, na autocestama A1, A3 i A4 u trideset navrata prilikom ulaska na autocestu osobnim automobilom uzimao naplatnu karticu kojom se naplaćuje cestarina, ali je nakon prijeđenog puta na izlaznim naplatnim postajama Goričan, Čakovec, Varaždin, Sveta Helena, Novska, Brinje, Zadar istok i Dugopolje izbjegao plaćanje cestarine. Kako? Pa, tako što je napuštao autocestu prolaskom kroz naplatne postaje neposredno iza vozila kojem je, nakon naplate cestarine, podignuta rampa, tvrde u DORH-u.

Ključne riječi

Komentara 4

SE
Serđo23
06:50 12.05.2023.

Ovo će biti malo teže naplatiti ! Sinkopa, ptsp ! Glavno da mi medijima educiramo prekršitelje !

MO
modovisisajteMaraschino
06:41 12.05.2023.

Inteligencija nacije se mjeri inteligencijom kriminalaca...zbog toga smo tu gdje jesmo.... zar je stvarno mislio da nema kamera i da mu neće snimiti registraciju

PB
pb1520
11:12 12.05.2023.

Skupljač sekundarnih sirovina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije