Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandali

Tri prometna znaka u Lici išarana ćiriličnim natpisom "Srbija"

ubojstvo u španskom (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
30.04.2010.
u 20:34

Na lokalnoj cesti kod mjesta Oraovac, općina Donji Lapac nepoznati počinitelj ili više njih crnim flomasterom je ćiriličnim slovima ispisao više grafita neprimjerenog sadržaja.

U razdoblju od 28. do 30. travnja 2010. godine na lokalnoj cesti kod mjesta Oraovac, općina Donji Lapac nepoznati počinitelj ili više njih crnim flomasterom je ćiriličnim slovima ispisao više grafita neprimjerenog sadržaja (Srbija) na tri prometna znaka.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem. 

Ključne riječi

Komentara 60

UT
utatica
10:14 01.05.2010.

vinkec, sorry, post krivo naslvljen, bio je za poriota

VN
van ness
23:10 30.04.2010.

A sto je tijekom noci radio Darko Milinovic kad mu je cirilica osvanula u Lici. Sto nije cuvao znakove pored puta, jer ionako je beskorisno sve to sto radi u toboiznjem radnom vremenu. Takodjer, sto je s lickim Tudjmanom? Nije li on the man who stare at goat!?

DO
doktorica
08:22 01.05.2010.

Pa neka ih izbrišu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije