Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Tri osobe teško ozlijeđene u sudaru u Sesvetama

prometna  (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
24.01.2012.
u 18:57

Na mjesto nesreće uz policiju bili su pozvani i vatrogasci kako bi razrezali lim te izvukli ozlijeđene iz vozila

U prometnoj nesreći u Sesvetama na Dugoselskoj cesti kod Duge Lazine u ponedjeljak oko 18 sati tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, priopćila je zagrebačka policija.

Iako su prve informacije govorile da su u nesreći sudjelovala čak četiri automobila, ustanovljeno je da je do nje došlo zbog sudara kombija i jednoga osobnog vozila. Na mjesto nesreće uz policiju bili su pozvani i vatrogasci kako bi razrezali lim te izvukli ozlijeđene iz vozila. Zbog obavljanja policijskog očevida promet je na ovom dijelu ceste bio zaustavljen.

Tristo metara niže prema Sesvetama dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih.

Komentara 3

RO
rogi05
20:56 24.01.2012.

Kakav \" TEDY\" ? VW TEDY ?

Avatar dariodario551
dariodario551
21:30 24.01.2012.

Možda je snijeg krivac

VE
veltins
22:02 24.01.2012.

Još jedna u nizu nesreća koje se događaju zbog brzine. Godinama ljudi upozoravaju na crne točke na pojedinim dionicama cesta i nikome ništa. Nešto se riješilo u međuvremenu, recimo onaj sjeverni dio Sesveta poznatiji kao Duboki Jarak gdje je sanirana prometnica sa novim slojem asfalta, zabranjeno je pretjecanje i najveća dopuštena brzina iznosi 50km/h a već prvo naseljeno mjesto koje dođe ima najveću dopuštenu brzinu od 40km/h. Stalne radarske kontrole na tih tri kilometra ceste ne treba ni spominjati, to je svakodnevna pojava. Isti recept treba primjeniti za tu dionicu kod Duge Lazine koji spaja Sesvetski Kraljevec i Dugo Selo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije