Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda

Tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva branitelja

\'20.01.2011., Pozega - Hrvatskog branitelja Ljupka Brkana, koji se nalazi u bolnici, napao je dvadesetogodisnjak u kaficu Plava ruza, izrezavsi ga po vratu komadom razbijene flase.  Photo: Dusko Mirk
Duško Mirković/Pixsell
07.07.2011.
u 09:58

Događaj se zbio 18. siječnja oko 15 sati u ugostiteljskom objektu "Plava ruža" u Ulici sv. Roka u Požegi kada se Grabusin, ušavši u lokal, počeo iznenada miješati u razgovor koji je Brkan vodio s drugom dvojicom muškaraca.

POŽEGA - Željko Grabusin (26) iz Gornjih Vrhovaca na Županijskom sudu u Požegi je nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva hrvatskog branitelja Ljupka Brkana (56).

Događaj se zbio 18. siječnja oko 15 sati u ugostiteljskom objektu "Plava ruža" u Ulici sv. Roka u Požegi kada se Grabusin, ušavši u lokal, počeo iznenada miješati u razgovor koji je Brkan vodio s drugom dvojicom muškaraca. Pritom je dobacivao kako ga "progone ustaše" i slično primičući se sve više Brkanu. Kada mu je ovaj rekao da se makne, Grabusin je razbio bocu i nasrnuo na Brkana te ga ozlijedio na više mjesta po licu i vratu.

U vrijeme napada Grabusin, koji je policiji poznat po više slučajeva narušavanja javnog reda i mira, krađama i prometnim prekršajima, u krvi je imao 1,76 promila alkohola.

Komentara 11

SA
santos008
11:15 07.07.2011.

Lipo bome,pola smo ih strpali u zatvore a ove na slobodi smo poceli tuci.Nazdravlje predsjednici ,Drzave ,Vlade i Sabora.

MO
mozel
11:17 07.07.2011.

Grabusina je nagrabusio. Kakvi su to kolege Brkana i to dvojica koja nisu Grabusini dali nekoliko puta stolicom po glavi da mu vise nikada nebi palo na um da nekoga napadne.

ML
mladazemlja
10:57 07.07.2011.

Zašto mu se nije sudilo za zločin iz mržnje? Gdje su sada institucije,braniteljske udruge i slično\'? Ako se ne pobrinemo za naša prava nitko drugi neće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije