Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bombaški napad

Tri eksplozije odjeknule u Bangkoku, Iranac ostao bez nogu

Blanka pripreme
14.02.2012.
u 13:45

Najprije je eksplozija odjeknula u kući koju su, kako se pretpostavlja, trojica iranskih državljana unajmila na mjesec dana

Tri eksplozije odjeknule su danas u prometnom i poslovnom dijelu Bangkoka, javlja BBC.

Najprije je eksplozija odjeknula u kući koju su, kako se pretpostavlja, trojica iranskih državljana unajmila na mjesec dana. Nakon toga dvojica su pobjegla, a treći, lakše ozlijeđen, bacio je bombu pod taksi koji se nije htio zaustaviti. Zatim je drugu bombu pokušao baciti na policiju, međutim ona je eksplodirala u njegovoj blizini te je ostao bez nogu. Odvezen je u bolnicu.

– Policija kontrolira situaciju, a pretpostavlja se da bi u unajmljenoj kući moglo biti još eksploziva. Ozlijeđena su četiri civila – izvijestila je tajlandska policija.

Mediji izvještavaju da je na mjestu eksplozije pronađena torba s iranskom identifikacijskom ispravom te da je veleposlanstvo SAD-a prošlog mjeseca upozorilo na mogućnost napada.

Ključne riječi

Komentara 130

GP
GP66
14:11 14.02.2012.

hehehehehehe vec vidjen scenario sto puta...treba nam izgovor za napad.....ako ga nemozemo naci budemo ga napravili sami...samo da vidimo sta je slijedece

OB
-obrisani-
16:21 14.02.2012.

4.02.2012. u 16:05h hunter211 je napisao/la: ploto, do jučer si govorio da neće bit napada na iran a sad je i tebi jasnije da napad slijedi, pogotovo poslije ovih vijesti o eksplzoijama u indiji, gruziji, bankoku ++++++++++ Ti si neki psiho ?/ Vidjet ćemo što će biti,ali još nije 100%. Nego ja sam tebe pitao zašto Hodorkovsky nije postao predsjednik Rusije iako je to komisija koju često navodiš već odlučila ??

Avatar LargoWinch
LargoWinch
14:10 14.02.2012.

ploto is back again: Iran = drevna civilizacija znanosti i umjetnosti Izrael - vodeća država po svim oblicima kriminala ---------------------------------------------------------------------------- Ako sam dobro razumio članak? Trojica Iranskih umijetnika su unajmila atelje, gdije su pravila skulpturu od plastičnog eksploziva. U svemuu tome, dvojica kriminalaca iz Izraela su im isporučila plinsku bocu za roštilj koji su ovi prepremali kako bi obilježili predstojeću izložbu. Boca je pukla, jednom od umjetnika \"su se odsjekle noge\" kad je vidio šta se dogodilo, a drugi je demonstrativno napustio atelje i zovnuo taksi. To je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije