Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslaganja

Tri člana Nadzornog odbora HRT-a traže smjenu Silvije Luks

\'21.04.2011., Zagreb - Na HRT-u odrzano je programsko vijece.Silvija Luks Kalogjera. Photo: Antonio Bronic/ PIXSELL\'
Antonio Bronić/ PIXSELL
01.02.2012.
u 17:33

– Jutros smo jednoglasno usuglasili tekst koji smo poslali u Sabor. Silvija Luks Kalogjera ne može obavljati posao predsjednice NO-a jer nije kompetentna za taj posao – kazao je Čagalj.

Željko Čagalj, Zrinka Malešević i Nikola Bonačić Krešić, članovi Nadzornog odbora HRT-a, zbog nesposobnosti i nekompetentnosti traže smjenu predsjednice odbora Silvije Luks Kalogjere, izvještava Tportal.

– Jutros smo jednoglasno usuglasili tekst koji smo poslali u Sabor. Silvija Luks Kalogjera ne može obavljati posao predsjednice NO-a jer nije kompetentna za taj posao – kazao je Čagalj i dodao da se na sjednicama ne bave stvarima kojima bi se trebali baviti, a Luks redovito ljudima upada u riječ, svađa se s njima i ulazi u sukobe i to ne radi samo na sjednicama NO-a nego i na zajedničkim sjednicama NO-a i Programskog vijeća.

Kako neslužbeno doznaju, isti zahtjev uputit će i Uprava HRT-a.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 12

VI
vidum
17:59 01.02.2012.

Ne znam koliko će uspjeti. Ta dama je u Tuđmanovo vrijeme imala toliku moć da je i veleposlanike smjenjivala.

AR
arjavas
18:00 01.02.2012.

Kmpletan nadzorni i uparvni odbor treba raspustiti i postaviti nove ljude. Naravno da su nekompetentni ljudi koji mogu B. Kovačevića postaviti za glavnog urednika. Taj nije zano pošteno ni komentirati ni skijaška takmičenja , gdje je navodno stručnjak.

AF
afer
18:12 01.02.2012.

Crveni Kmeri odlućili - sve treba uništiti u sjemenu što ne diše kao i oni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije