Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužni prijedlog

Treneri: Nismo šikanirali dijete, a ni izvrijeđali oca

Ćurković
Filip Brala/Pixsell
04.05.2010.
u 21:00

Nisam znao da je dijete posvojeno i nema govora o šikaniranju. Solidan je igrač i među prvih 11 već je dvije godine – kaže T. Ćurković

ZADAR – Braća Tomislav (34) i Franko (32) Ćurković, treneri NK Zemunika, danas oko 8 sati u centru Zemunika Donjeg verbalno su napali Zdenka P. (54) iz toga mjesta. Izvrijeđali su ga i nogama mu oštetili automobil. Policija je protiv njih podnijela optužni prijedlog zbog osobito drskog ponašanja, a privedeni su i prekršajnom sucu.

Sutkinja je braću saslušala, no nije ih pritvorila jer je za srijedu zakazala saslušanje jednog svjedoka. Braća bi mogla odgovarati i zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Povod svemu bio je novinski tekst u zadarskom lokalnom dnevniku u kojem je 12-godišnjakov otac optužio braću Ćurković da kao treneri NK Zemunika nisu pomogli njegovu sinu koji je za vikend tijekom nogometne utakmice pao i slomio ruku. Otac Zdenko tvrdio je kako mu se sin previjao od bolova te da su njegovu sinu treneri rekli kako je samo natukao ruku, da stavlja led i da će bol brzo proći.

Također je izjavio kako je uvjeren da mu sinu nisu htjeli pomoći jer je posvojeno dijete. Dječak je s jakim bolovima otišao do rođaka koji ga je odveo k roditeljima, odakle su ga odvezli na hitnu pomoć u Zadar. O najnovijem događaju Zdenko P. nije želio govoriti. No, Tomislav Ćurković kazao nam je kako nije istina da on i brat djetetu nisu pomogli, a još manje da su sutradan napali i njegova oca.

– Dijete uopće nije slomilo ruku na utakmici nego je samo nekoliko minuta prije kraja reklo da ga boli ruka, ali je nastavio igrati. U dogovoru s jednim od roditelja, dječaka sam poslao kući, no otac mu se nije odazivao na mobitel pa smo ga ostavili stricu. A nije istina ni da sam mu oca izvrijeđao jer sam mu samo u prolazu rekao da ga može biti sram što blati mjesto i NK Zemunik. Nisam ni znao da je dijete posvojeno i nema govora o šikaniranju. Mali je solidan igrač i među prvih 11 već je dvije godine – kaže T. Ćurković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije