Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Karaban
Povratak na članak

Treći je put pobijedio banke, a ima još 15 sporova za franak

Ivoni Nikolić dužni su vratiti svaku od 328.149 otplaćenih kuna kredita u švicarcima

Komentari 16

Avatar germanikus
germanikus
09:35 17.04.2015.

Fascinantna je agresivost kojom pojedinci podržavaju banke!gospodo dragaovdje se mahom radi o ljudima koji su htjeli svojim obiteljima osigurati krov nad glavom!To nisu nikakvi špekulantni...a ako netko misli da bi uzimanje kredita trebala biti finacijska avantura sa niz nepoznanica ii neka vrsta lutrijeonda u mentalnom smislu ima ozbiljan problem!Siguran sam da svi žele pošteno vratiti posuđeno ali ne isti iznos tri puta pretplatiti!U konačnici da Hrvatska ima poput Njemačke uređeno tržište iznajmljivanja i ovaj problem bi bio manji jer budimo iskreni veći sociopati od hrvatskih iznjmljivaća teško da postoje!

VL
AM
antun.matos.10
11:22 17.04.2015.

Berdadinac i Prenc. Očito nikada niste bili u situaciji nešto dokazivati, pred bilo kime ili čim. Većina nas nije ni svjesna koliko malo "službeno ili zakonski" naša riječ vrijedi. Skoro pa ništa. A zašto - zato što nismo stručni iliili osposobljeni. Da, žalosno ali istinito. Zbog toga svaki naš potpis mora ovjeriti javni bilježnik jer nam čak ni potpis ili riječ ne vrijede. Probajte sami prevesti neki službeni dokument ili ovjeriti ga. Probajte nešto tvrditi bez nalaza sudskog vještaka. Zašto sami ne pripremite dokumente za legalizaciju? Zašto sami niste pripremili dokumente banci za kredit nego ste odlazili u javnog bilježnika? Zašto morate vaditi vjenčani list da bi dokazali da ste vjenčani, rodni da su djeca vaša. Liječnici u bolnici zasigurno detaljno popričaju s vama o vašoj bolesti i posavjetuju se s vama - ili imate osjećaj da vas odrade poput broja? I konačno taj surovi sustav gospođa koristi u svoju korist a vi ju napadate? Možda radite u banci ili netko vaš?

VL
BA
bajo2
23:22 16.04.2015.

jadsno sve...

VL
Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
22:47 16.04.2015.

Najbolja je valuta sat minuta, sekunda. Koliko radis toliko ces imati i svi lhudi u svijetu imat ce istu placu i sve cijene u svijetu da su iste

VL
ZM
zmalec
17:52 19.04.2015.

o vi što pišu protiv sutkinje su totalni idioti koji su vjerojatno lopovi kao i banke koje brane.nismo mi bankari niti ne radimo u banci.ja sam od bankara nagovoren da uzmem kredit u švicarcima,jer je on nagrađen financijski od banke što više građana zaj....... da dignu kredit u švicarcu.tako je i mene zaj.....,pokupio lovu, kupio stan i zbrisao u zasluženu mirovinu.

VL
BA
babanko
22:32 16.04.2015.

sve je ovo NEPRAVOMOČNA ZABAVA.. kad se zabava prestane.. navedena sutkinja (uz moje duboko štovanje za hrabrost)... odlepršati će sa dužnosti i zaposliti ce se bankama lojlani sudac...

VL
TR
trunjo
08:12 17.04.2015.

Mislim da bi sutkinja trebala ovim osobama iz članka uvesti poslovnu nesposobnost i dati im skrbnike....Jer ispada da su sve osobe koje su dizale švicarce neinteligentne(ne smijem reći težu rijeć) pa ništa nisu razumjeli ALI su ipak potpisali ugovor!!!!!!!! Istina je da su oni sve razumjeli ali nisu mislili da će do ovakvog scenarija doći a sada svi krivi samo oni jadnici nisu...Ali dok su se sprdali ostalima koji su dizali kredite u € oni su bili pametni jer je razlika bila 1-2%....a sada kiku jao....državo pomagaj što smo bili lakomi

VL
DU
Deleted user
23:04 16.04.2015.

ovo me zbillja nasmijava..ej..digla kredit i kupila kucu..a nije razumila sta pise u ugovoru..hebote..koja ..hebilka..ovoga ima samo u drzavi danskoj..

VL
LU
lukateli1
10:54 17.04.2015.

than je vec napisao ono sto sam ja htio! Sutkinja garant ima kredit u svicarcima! Ili neko iz blize obitelji! Evo, kladio bih se u 10 miljara svicaraca!

VL
VV
Vrazje Vjestice
08:19 17.04.2015.

na prvu zvuči dobro, ALI...što je sa nekretninom? ako je kredit ništetan, tada je i nekretnina vlasništvo banke, a ne stranke. a obzirom da je stranka koristila nekretninu, dužna je platiti najamninu. plus što je vlasnik (banka) može isti čas izbaciti na cestu. ili je netko možda pomislio da će stranci biti vraćen sav novac i da će joj ostati nekretnina u vlasništvu?

VL
TH
than
23:58 16.04.2015.

Presuda je ionako nepravomocna. Eto mene zanima jel' sutkinja ima slucajno kredit u svicarcima ?!?!

VL
Avatar Zoran Prenc
Zoran Prenc
07:23 17.04.2015.

Doista ne razumijem ovu presudu. " nisu je upozorili na rizike ". Gospođa nije nikad čula za tečajnu listu stranih valuta koja se svaki dan mijenja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.