Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRABAR-KITAROVIĆ
Povratak na članak

'Treba nam reforma školstva, nema muških i ženskih zanimanja'

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u četvrtak na marginama "četvrtastog stola" održanog u organizaciji Veleposlanstva Australije i Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) kako razmišlja o različitim opcijama kada je riječ o problematici mladih i demografije.

Komentari 7

DU
Deleted user
16:28 17.11.2016.

Poštovana gospođo predsjednice države Bog je stvorio čovjeka kao muškarca i kao ženu npr. bi li žena mogla biti kovač...hvala.

VL
AN
antonelić
14:57 17.11.2016.

počasna doktorica , a u naravi doktorandica pred.kolinda lijepo je podrisala ulogu žena u društvu .... mnoge žene nisu u stemu , a niti muškarci ne žude koliko bi trebali .... dao bih prijedlog da se u stem uključe ii ranojutarnji berači boca po kontejnerima .... i oni bi trebali znanstveno napredovati , i to je posao koga trebamo unaprijediti ( npr. pet-detektori ) ... pohvaljujem predsjednicu što razmišlja o opcijama za problematiku mladih .... jer , mladi danas imaju malo opcija : ili irska ili kontejneri ili ulica .... ps. kakav je to "četvrtasti stol" ?.. da li je to okrugli stol pa na ćoše ??... hoće li biti organizirana radna večera ???

VL
DU
Deleted user
16:51 17.11.2016.

Koja glupost na kvadrat: pa naravno da ima ženskih i muških zanimanja. Evo samo jedan od primjera: tko bi zaposlio mušku babicu?!?!? Nažalost ta "jednakost" je izrasla na feminističkom pokretu i ide samo u jednom smjeru! Riječju: što god i kako god da ja kao muškarac nešto napravim, krivo je. Ako na primjer otvorim dami vrata onda sam muška svinja jer ona to može i sama, ako joj pak ne otvorim, onda sam muška svinja jer to nisam napravio...

VL
DU
Deleted user
19:15 17.11.2016.

Rudar, lijevac u zeljezari, monter vjetrenjaca za proizvodnju struje. Pa ako zele neka rade i te poslove. Ja osobno nemam nista protiv, samo neka poslije ne prigovaraju da ti poslovi nisu humani za zenu.

VL
MI
miso
06:40 18.11.2016.

''Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u četvrtak na marginama "četvrtastog stola" održanog u organizaciji Veleposlanstva Australije i Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) kako razmišlja o različitim opcijama kada je riječ o problematici mladih i demografije.'' ... Pohvalno je da predsjenica razmišlja. Trebaju razmisliti i građani do slijedećih izbora.

VL
DO
domljani
14:52 17.11.2016.

vec smo imali reforme; danas se vidi da je bila najbolja šuvarova reforma

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:36 17.11.2016.

Svaka cast predsjednice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.