Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrobiznis i poljoprivreda

Tražite li internetsku adresu gdje ćete pronaći sve vijesti iz agrobiznisa?

agrobiz
Foto: Pixabay
18.03.2016.
u 16:37

Cilj Agrobiza je ponuditi, na jednom mjestu, sve potrebne informacije onima koji od poljoprivrede žele i mogu živjeti.

Ovaj tjedan Agrobiz i Tvornica šećera Viro d.d. organizirali su drugi Okrugli stol na temu "Isplati li se proizvoditi šećernu repu te kako raditi na povećanju prinosa i boljoj digestiji" koji se održao u Županji.

Proizvodnja šećerne repe i šećera u Hrvatskoj ove godine, a posebno slijedeće, ulazi u neke sasvim nove vode.

Okrugli stol popratili su i drugi mediji, a praksa njihovog organiziranja nastavit će se i dalje s ciljem podizanja kvalitete hrvatske poljoprivrede, boljih rezultata, razvoja i napretka.

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

>> Poljoprivrednici se vraćaju tradiciji

Agrobiz je trenutno u pripremama za konferenciju s mladim poljoprivrednicima koja će se održati u sklopu 19. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma. Uz sudjelovanje na Sajmu pripremaju i iznenađenja za nove čitatelje i posjetitelje.

Ako još niste, provjerite i specijal A sad – svjetva i pronađite korisne informacije - koje agotehničke mjere primjenjivati, koje su sorte najbolje za sjetvu najvažnijih kultura, kako biti konkurentniji i proizvoditi više, imaju li poljoprivrednici dovoljno novca, a kakve kredite nude banke.

Kad ste na portalu, ne propustite rubriku Globalno selo, prvi veliki serijal o hrvatskim selima. Pokrenuta je s ciljem da se život na selu približi široj publici. To je tema o kojoj se danas premalo priča.

Potražite Agrobiz i na Facebooku i slobodno podijelite svoja razmišljanja o portalu, kao i ideje za sadržaj koji biste voljeli čitati na Agrobiz.hr.

>> Od danas novi portal specijaliziran za poljoprivredu i selo

>> Portal Agrobiz.hr u tri tjedna posjetilo preko 35.000 čitatelja

>> Ožujak na Agrobiz.hr je u znaku sjetve

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije