Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOD inicijativa
Povratak na članak

Traže ostavku ravnatelja Agencije: Ako vam se ne da, odustanite

GOOD inicijativa za sustavno i kvalitetno uvođenje građanskog odgoja i obrazovanja traži ostavku Vinka Filipovića, ravnatelja Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO) te drugih odgovornih predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta

Komentari 5

KA
kafka
17:59 22.07.2014.

Traže ostavku ljudi koji rade svoj posao jer ne rade po njihovom.? Jer nije kako je s njima dogovoreno?! . . . . . Nitko ne ukida građanski odgoj.

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
18:16 22.07.2014.

Traže ostavku ravnatelja Agencije, ali nitko, apsolutno nitko ne traži smjenu županice u čorki.....koja država !

VL
MR
MrWho
06:24 23.07.2014.

Udruge koje dižu hajku su interesne skupine koje promoviraju određene ideje radi vlastitog financijskog interesa i osobnog interesa malobrojnih članova, te bi ta manjina glasnim kukurikanjem htjela nadglasati većinu (roditelje) koja je protiv takvog GOO.

VL
DU
Deleted user
20:31 22.07.2014.

čemu služe predsjednici udruga ravnatelja osnovnih i srednjih škola ??.......umjesto da zagrme na svaki krivi potez ministara ta gopoda samo šute, dobro su plaćeni za svoj (ne)rad u tim udrugama....potpuno neaktivni isto kao i Filipović......ne talasaj, ne suprostavljaj se, čuvajj sebe....!!zašto uopće naplaćuju članstvo u svojoj udruzi...i opet učitelji šute ili šapću ali samo kada ih nitko ne čuje...jadno !!...bolje i ne zaslužuju !!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar fijolica
fijolica
11:48 23.07.2014.

A bivši ministar koji je dokazano kršio zakone i demokratske procedure im je odgovarao, njegovu ostavku nisu tražili. Pametnom dosta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.