Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila policija

Tragedija u Tuzli: Dijete poginulo u padu s 15. kata nebodera

BiH policija
Armin Durgut/PIXSELL/Ilustracija
11.07.2023.
u 23:03

Policija je zaprimila više dojava oko 19.40 sati. Na mjesto događaja upućeni su Hitna pomoć, dežurni policajci i pripadnici kriminalističke policije Tuzla

U padu s 15. kata nebodera u Tuzli je poginulo dijete. Informaciju je za portal Dnevni avaz potvrdila policija, a sve se dogodilo u večernjim satima u naselju Slatina. Policija je zaprimila više dojava oko 19.40 sati. 

"Građani su prijavili da je dijete mlađe dobi palo iz stana na 15. katu zgrade. Odmah po zaprimljenoj dojavi, na mjesto događaja upućeni su Hitna pomoć, dežurni policajci i pripadnici kriminalističke policije Tuzla. Liječnik Hitne pomoći konstatirao je smrt djeteta", navode iz policije. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Užasne scene u Splitu: Tijelo muškarca pronađeno u moru. Stradao je u sudaru dvaju brodova?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije