Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28. 3. 1975.
Povratak na članak

Tragedija u riječkom rodilištu, poginulo 25 novorođenčadi

Tragedija se dogodila u tri sata ujutro u sobi za novorođenčad na drugom katu zbog kratkog spoja na električnoj zidnoj grijalici

Komentari 8

udari_šefa
00:48 21.03.2010.

i meni srce stade već grabim telefon kad ono vijest iz povijesti.. šta nema danas nikakvih tragedija dans obraduje s naslovnice pa odmah čeprkaju po prošlosti... jebeš ovakvo novinarstvo.... arhiva je majka jel nepismeni novnarčići koji rade za plaču... smeće piskaralsko... i to još tekst od 4 retka, ja već mislio sad je došlo do preokreta u slučaju pa zato objavljuje ....

VL
MA
Matador
06:45 21.03.2010.

Gospodo draga Osim sto je vijest stara a pisana je u kontekstu najnovije vijesti smatram vas krajnje debilnim i nesposobnim za novinarstvo. Jutros me supruga nazvala u New York gdje se nalazim na sluzbenom putu i objasnila sto je procitala.( Zelim napomenuti da je u poodmaklom stadiju trudnoce) Po povratku u Hrvatsku tuzit cu vas nazocnom sudu zbog uznemiravanja javnosti, nanesene boli i osobno se zelim upoznati sa vasim nadleznima. Zahvaljujem na citanju i vidimo se uskoro... Vas Matador

VL
Avatar DoubleW
DoubleW
08:50 21.03.2010.

Idioti iz VL J€BO vas onaj koji vam daje plaću. Pod AKTUALNO stavite vijest staru 30-tak godina. Da sam na mjestu roditelja koji su trenutno u rodilištu J€BO bi Vam sve po spisku. Treba vas sve smeće novinarsko pospremiti tamo gdje i pripadate na gradski komunalni depo, ili još bolje u spalionicu. Tu dižete revoluciju kad se pijana novinarka spotakne o \"gorilu\", kakite o pravima ovakvim o pravima onakvim a niste zaslužili ni da plazite po kugli. Gamad jedna. Sad se mogu kladiti da će me banati. Tu ćete biti ažurni, zar ne ?

VL
VG
vgreser
09:01 21.03.2010.

Ovo nije za vjerovati! Za ovu kvazi vijest treba odgovarati. Čak nije ni dan kaka se to dogodilo. Za uznemirenje građana i širenje lažnih vijesti kazneno se odgovara!

VL
IV
ivanicapeca
10:20 21.03.2010.

Vrti vam se ova vijest na vašem kanalu na B-netu. Tamo ne postoji nikakava šansa da se skuži da se radi o vijesti iz 1975. Doživjela sam šok tek takav! Ovakve stvari su kardinalne pogreške za koje se sudski odgovara.. Nadam se da ste svjesni toga kao i činjenice da ćete sigurno dobit po nosu od Milinovića i Hallera koji i onako na pedijatriji ima veliku frku ovih dana. Dajte, maknite vijest s B.neta!

VL
MA
Matador
13:07 21.03.2010.

Ovakva svinjarija se ni vidi svaki dan.... Pisete bombasticne naslove za svoju tirazu novina koje su pravo smece. Gledam i citam datume objave i datum tragicnog dogadzaja, ne kuzim? Nije ni godisnjica da se o tome pise nego totalna dijareja vase nesposobnosti da napisete nesto pametnog. Nije li u Hrvatskoj drzavi dosta tragedija da bi se pisalo o onima prije 30 godina. Definitvno trazim javnu ispriku novinara koji je ovakvu vijest u ovom kontekstu plasirao u javnost i preporucio bih vam da mu ponudite ,laksi posao( maybe ,cistac javnih zahoda)

VL
AG
Agramer198
14:46 05.05.2010.

Admini gdje ste? Napravil je VL svinjariju pa budite ažurni kao i kada brišete nepodobne komentare pa pobrišite ovu pizdariju od članka! A matadoru kaj je napisal da će vas tužiti svaka čast i puno uspjeha na sudu. Pa ovakvu debilnu vijest plasirati pod aktualno.. Kretenizam, nema fine riječi,ali zaista.

VL
MM
Mladen Miletić
18:00 07.05.2010.

Danas bi njih 25 slavilo 25 godina starosti !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.