Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
70 cm dubine

Tragedija u Kutini: Utopila se u plastičnom bazenu u dvorištu

hitna pomoć
PIXSELL
Autori: dp/VLM, rk/VLM
24.07.2013.
u 12:38

Kako 49-godišnjakinje nije bilo gotovo sat vremena, ukućani su je potražili te našli mrtvu u bazenu

Tragedija je pogodila kutinsko radničko naselje Krč u nedjelju navečer. Dragica Mutka (49) otišla se tu večer, oko 20 sati, okupati u PVC bazenu u dvorištu svoje kuće u Ulici 1. svibnja. Ukućani su za to vrijeme gledali televiziju, a kako se Dragica nije vraćala više od sat vremena, otišli su je potražiti i našli je mrtvu u bazenu promjera 2.5 metara, visine oko jedan metar i napunjenom vodom do visine od 70 centimetara.

Suprug je odmah počeo davati umjetno disanje dok su sinovi pozvali hitnu pomoć koja je ubrzo i došla, no nisu pomogli ni elektro šokovi s kojima je liječnička ekipa pokušala Dragičino srce potaknuti da proradi. Na tijelu utopljenice nisu pronađeni tragovi nasilja te je medicinskom obdukcijom potvrđeno da je riječ o utapanju. Kutinski policijski službenici o ovom događaju dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Sumnja se da je ženi pozlilo dok se nalazila u bazenu, jer je dubina vode bila tolika da se i neplivač ne bi mogao utopiti, a Dragica nije bila neplivač.

>> Tragedija kod Bijeljine: U Drini se utopila tri mladića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije