Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se prepoznala

Tragala za nestalom turistkinjom, usred noći shvatila da traži – sebe

vulkan (1)
AFP/Pixsell
31.08.2012.
u 09:37

Iako je objavljen detaljan opis žene, Azijatkinja nije odmah shvatila da je riječ o njoj te se i ona dala u potragu za "nestalom" turistkinjom

Jedna azijska turistkinja sudjelovala je na Islandu u potrazi za nestalom ženom da bi na kraju shvatila da 50 ljudi već satima zapravo traži – nju. Dok je razgledavala vulkansku regiju Eldgja, u jednom je trenutku nakratko izašla iz autobusa da bi se osvježila. Tom je prilikom promijenila odjeću, zbog čega je suputnici nisu prepoznali kada se vratila u autobus, piše Daily Mail. Uskoro je vođa turista objavio da je nestala jedna putnica. 

Iako je objavljen detaljan opis žene, Azijatkinja nije odmah shvatila da je riječ o njoj te se i ona dala u potragu za "nestalom" turistkinjom. Potraga je završila u 3 ujutro kada je žena shvatila da zapravo traže nju.

Ključne riječi

Komentara 7

KR
krapinek
10:26 31.08.2012.

ludo. bar će pamtiti ovaj izlet

IR
irani
11:29 31.08.2012.

Sto tocno znaci "Azijatkinja"? Jedna od preko milijardu Kineza, jedna od preko milijardu Indijaca, jedna od 300 i kusur miliona Japanaca, a tu su i Juzni Koreanci, Malezijci, Indonezani, Vijetnamci - da nabrojimo samo one koji prilicno putuju svijetom.

KO
kobidrugibio
10:17 31.08.2012.

pa eto dokaza da svi kinezi izgledaju isto! :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije