Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimak s maratona

Traga se za muškarcem u crnom koji je bježao nakon eksplozije

boston dokaz (1)
TV kanal 7NEWS Screenshot
17.04.2013.
u 09:09

Sumnjivi muškarac u crnom uočen je kako neposredno nakon eksplozije na Bostonskom maratonu bježi s mjesta nesreće

Istražitelji intenzivno tragaju za počiniteljima terorističkog napada na Bostonskom maratonu u kojem su poginule tri, a ranjeno je 170 osoba. Analiziraju se svi detalji koji bi mogli dovesti do izvršitelja bezumnog čina. Nakon što je u medijima osvanula fotografija misterioznog muškarca na krovu zgrade nedaleko od mjesta nesreće, pojavili su se i novi snimci koji upućuju na prisustvo drugog sumnjivog muškarca u crnom. On je pak uočen kako neposredno nakon eksplozije bježi s mjesta nesreće.

Te je kadrove objavio bostonski TV kanal 7NEWS. Na snimkama prije i poslije eksplozije, koje je u razmaku od sat vremena snimio jedan od sudionika maratona, vidi se svijetla torba pored sanduka koja se nakon eksplozije više ne vidi na tom mjestu.

Druga osoba napravila je videosnimku s prozora ureda koji se nalazi iznad mjesta eksplozije. Poslala ga je TV postaji, a sada ga proučavaju agenti FBI-a.

Na njemu je vidljiva situacija nakon eksplozije. Dok unesrećeni leže na cesti, a ostali u šoku pokušavaju shvatiti što se dogodilo, jedan muškarac ponaša se potpuno drukčije – obučen u crno, osvrće se i, gledajući malo lijevo, malo desno, bježi u suprotnom smjeru od ostalih!

– Jasno se vidi da ta osoba zapravo bježi s mjesta nesreće. Za to su moguća dva razloga: ili je ozlijeđen pa se želi skloniti ili bježi jer je umješan u napad – kazao je čovjek koji je napravio snimak.

FBI je pozvao sve građane koji su na licu mjesta fotografirali ili snimali kamerom da im predoče materijale jer svaki je dokaz bitan u rješavanju slučaja.

>>Ovo je Martin (8) poručio svijetu, a onda je tragično poginuo...

>> Sve o terorističkom napadu u Bostonu pročitajte u našem specijalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije