Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomo Medved
Povratak na članak

'Uvjeren sam da će Vlada funkcionirati'

"Ja sam uvjeren da će ova Vlada opstati", istaknuo je ministar Medved

Komentari 10

Avatar __________
__________
16:33 29.05.2016.

hoće, ali ne ova ...

VL
BI
bijeliptic
17:07 29.05.2016.

sumljam ---------- ko je vidio program mosta i ko je pročitao koje reforme i kad možda bulj i gomola znaju-

VL
BJ
Bjelovar112
22:44 29.05.2016.

ko brise komentare

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:07 29.05.2016.

I ja sam uvjerena da će nam s neba padat pečene patke budemo vidjeli

VL
Avatar dobry
dobry
16:34 29.05.2016.

Ovo već zaudara na Vasinu strategiju blefiranja. Još jedan visokopozicionirani dužnosnik HDZ daje blefersku izjavu o "podršci" Tomici Karababi u Saboru. Pa Bandić je već dao izjavu da je za nove izbore, što je pouzdan znak da mu nije uspjelo pridobiti neophodan broj prebjega da spasi kompu u kriminalu.

VL
Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
16:10 29.05.2016.

Šatoraši su se smjestili kao ministri, savjetnici, sabornici... Čitam ovih dana odgovor ministarstva branitelja (ovog novog) na upit koji su dobili od jednog maloljetnog dragovoljca o dugogodišnjem kršenju nejgovih zakonskih prava od strane lokalnih političara i nevjerojatno je kako nova postava u ministarstvu branitelja odgovara na isti način kao što je prije više od godinu dana odgovorio onaj mulac Bojan Glavašević. Ništa se nije promjenilo, osim što se glasna podobna manjina izborila za fotelje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.