Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neće biti rezanja mirovina'
Povratak na članak

Tomo Medved objavio: Završili smo novi zakon o hrvatskim braniteljima

- Njegovom primjenom riješit ćemo niz životnih problema i pitanja koja su do sada mučila braniteljsku populaciju jer niti danas mnogi od branitelja nemaju riješen status, primanja, zdravstveno osiguranje - rekao je Medved.

Komentari 10

AR
aristip
18:30 10.03.2017.

Ako bijedne braniteljske mirovine ne budu povećnje a ekstremno velike braniteljske mirovine ne budu smanjene bezveze vam je i taj novi zakon.

VL
LJ
Little John
19:17 10.03.2017.

Neodrživo je da se braniteljske mirovine isplaćuju iz mirovinskog fonda. Iz mirovinskog fonda treba isplaćivati samo radom i uplaćenim doprinosima zaslužene mirovine. Odnos radnika i umirovljenika je 1:1. Braniteljske mirovine se moraju osigurati iz sredstava ministarstva obrane, socijalnih naknada ili drugih izvora državnog proračuna.

VL
BO
boovuu
21:31 10.03.2017.

kako je novi jedinstveni Zakon o hrvatskih braniteljima završen i da će on uskoro biti prezentiran hrvatskoj javnosti. ----------------------------------------------------------------------------------- novi zakon će trajati dok sdp ponovo ne dođe na vlast.

VL
DU
duda9
08:28 24.06.2017.

Budite sretni da imate mirovine moj soprog je biou Tigrovima 9 puta predavao za mirovinu gospoda odbila živi sa 0 kn.

VL
DU
duda9
17:28 25.07.2017.

Netko ima barem kakvu takvu mirovinu a netko nema za kruh,svi su branili lijepu našu a sada bi najedanput da netko ima deset tisuća kn i to mu nebi bilo dosta a netko nula kao npr moj suprug koji jee bio u Tigrovima na neki način baš žalosno'?????

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
19:00 10.03.2017.

Zašto "dug oštećenima" vezati uz rast BDP-a, umjesto uz stanje državnog duga?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.