Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTENI IZ PRITVORA
Povratak na članak

Medved: HVO-ovcima ćemo pružiti konzularnu, pravnu i materijalnu pomoć

Pozdravljamo odluku Suda, držimo da je sukladna praksi da se u BiH osumnjičeni brane sa slobode, rekao je Šprlje

Komentari 5

IS
Iskra1
17:26 09.12.2016.

Baoticevo ponasanje prema civilima i uopce onima koji se nadu u podcinjenoj situaciji, AKO ISTINITO kako je to gore navedeno, bila bi ne samo sramota i osvetnicko ponasanje kao sto to rade nasi neprijatelji Hrvatima, a oskrnavljanje imidza HVO i neodgovornost prema HVO i Hrvatskom bicu i dobronamjernosti Drzave je od neprocjenjive stete i neoprostivo.

VL
MI
Mivanm
07:06 01.12.2016.

Gosp.ministre zasto vi djelite i razbacujete novce Drzavnog proracuna kao da je Vas,neka im pomazu i placaju oni gdje zive i placaju poreze a ne Hrvatski gradani a i Vi od tih gradana dobivate lijepu placu i ne samo placu

VL
DU
Deleted user
08:37 01.12.2016.

Sad će povećani budžet imati na što i potrošiti!

VL
DU
Deleted user
08:40 01.12.2016.

Da je oslobođena Banjaluka kad je bila prilika, danas bi situacija bila sasvim drugačija!

VL
SR
srecko59
20:40 30.11.2016.

Gospodine Medved. Uz duzno postovanje, moram Vam uputiti prigovor. I pripadnici HVO a sudjelovali su u stvaranju i obrane nase Hrvatske. Nije dovoljno gasiti pozar, potrebno je, sustavno i zakonski, rijesiti probleme pripadnika HVOa. Lijep pozdrav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.