Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima li prugu?

Tomislavgrad je u Hrvatskoj, tvrdi direktor Željeznica FBiH

nedžad osmanagić
Zoran Grizelj
05.11.2012.
u 14:00

Dok direktor ne zna da je Tomislavgrad u BiH, njegovi zaposlenici nisu upoznati s činjenicom da kroz grad ne prolazi željeznička pruga

Neznanje se svima lako može odbiti o glavu, a ovoga puta nepoznavanjem osnovnih zemljopisnih činjenica osramotio se generalni direktor Željeznica Federacije BiH Nedžad Osmanagić koji je Tomislavgrad smjestio u – Hrvatsku!

Piše to portal Bitno.ba koji je došao u posjed službenog dopisa vodećeg kadra državne tvrtke koja se brine o bosansko-hercegovačkoj željeznici. Iz njega je jasno vidljivo da ni Osmanagićevi podređeni nisu upoznati s činjenicom da kroz Tomislavgrad koji je na granici s Hrvatskom ne prolazi željeznička pruga.

Gaf sa zemljopisom samo je posljednji u nizu koji kompromitira Osmanagića. Prije je generalni direktor javnost zabavio tvrdnjom da je nezamjenjiv te da ga ne može smijeniti čak ni NATO, a ustanovljeno je da je lagao i o stjecanju diplome na Mašinskom fakultetu u Mostaru.

>>Ne ide joj zemljopis. Merkel Berlin na karti svijeta tražila po Rusiji!

 

 

Komentara 17

TU
tubolja
14:35 05.11.2012.

On je prorok: To će se i dogoditi jednog dana na zadovoljstvo svih Duvnjaka.

SE
sestrićna
14:57 05.11.2012.

granice se mjenjaju u svakom stoljeću..a on je neuki prorok:)

KA
kajinx
14:33 05.11.2012.

Da li je on ikada išao u školu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije