Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMAJU PREKOBROJNE ZAPOSLENE'
Povratak na članak

Panenić optužio distributere plina za prevaru građana

Panenić optužuje opskrbljivače plina, a Milorad Batinić (HNS) tražio je stanku zbog navodne zlouporabe državnih institucija u predizborne svrhe

Komentari 8

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
13:06 26.04.2017.

Panenić i Most od kada su se pojavili samo optužuju i optužuju. Do sada ništa pametno nisu napravili, nemaju ama baš nikakav plan i program....osim optužbi. Ako ste u prvom pojavljivanju optuživali i krivnju svalili na vladajuće stranke, što je sada, gdje su planovi i strategija razvoja, gdje je obeća povećan standard građana, gdje su ulagači, investitori. Most i Panenić nisu ništa drugo doli huškački nastrojen korov stranka!

VL
Avatar Personal
Personal
13:19 26.04.2017.

Od građana su napravili budaIe SDP-ov ministar Vrdoljak i njegovi prijatelji vlasnici firmi koje su dobile koncesije za uvaljivanje razdjelnika u 170 tisuća obitelji. Tko će meni i svima ostalima vratiti taj novac? Molim da se upita Vrdoljaka, SDP i onog Iajavog Marasa.

VL
LU
lukivoda
13:07 26.04.2017.

sram me je na kaj liči ovaj sabor a biser svih bisera je stanoviti Bunjac koji veli da ovakvih zastoja na granici se ne pamti od vremena Staljina.Oooo Vrapče zašto si poluprazno?

VL
ER
Erick
13:08 26.04.2017.

Kako se uvjek oporba zali, da su bili bolji I danas bi bili na vlasti. Problem je sto ti postanu oholi cim dobiju upravu I nikoga ne slusaju. To su politicari svih boja, vidimo ih samo za izbore.

VL
VE
vecehe
12:46 26.04.2017.

Uhljebljavanje parazita, a protuotrova nigdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.