Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor

Tomislav Dragičević demantirao izjave Damira Polančeca

dragičević
VL
15.09.2010.
u 09:01

– Koja bi bila moja svrha da ga podmićujem karticom? – pitao se Dragičević.

Bivši predsjednik uprave Ine Tomislav Dragičević demantirao je sinoć u trećem Dnevniku da je ikada s Polančecom išao k bivšem predsjedniku Mesiću kako bi po preporuci bivšeg premijera Sanadera razgovarao o privatizaciji Ine.

>>Polančec o Ini: Sanader, Šuker i Marina M. Dropulić sve su odobrili

To je pak jučer izjavio Polančec povjerenstvu za Inu, međutim, Dragičević izričito tvrdi da o privatizaciji s Mesićem nikad nije razgovarao.

– Ili se nešto Polančecu dogodilo, pa je nešto pomiješao. Nismo se družili ni privatno. Bili smo jednom kod Mesića, ali tema nije bila privatizacija, razgovarali smo o dostatnoj količini plina koji treba uvesti – rekao je Dragičević.

Isto tako tvrdi da nikad nije bio na službenom sastanku zbog Ine ni kod bivšeg premijera Sanadera iako je jedan takav sastanak na kojem bi bila tri člana uprave s hrvatske strane i sam tražio.

Dragičević je također demantirao Polančecovu da ga je jednom prilikom kad su razgovarali o Ini pokušao podmititi nudivši mu karticu za besplatno točenje goriva bez ograničenja.

– Koja bi bila moja svrha da ga podmićujem karticom? – pitao se Dragičević. Po Statutu Ine, svi oni imali su pravo na karticu, auto i naknadu, ali su je odbili koristiti kao politički dužnosnici.

Komentara 8

KR
krenica
09:51 15.09.2010.

Ma ovaj naz.gospodin nije ni za prati posudje,Neka mu stare Savke.

OB
-obrisani-
10:07 15.09.2010.

Ma svi če oni reči kriv je i laže polančec ali polančec je bio ministar i sve zna šta se radilo-----ovo sa izbornim povjerenstvom je sve farsa koju nam uvaljuju ---sa svime ovim trebao bi se pozabavit Bajić i hrvatsko sudstvo----jer vrana vrani oći ne kopa ---a ovo izborno povjerenstvo je samo još jedna farsa u nizu!

OB
-obrisani-
09:10 15.09.2010.

jos malo pa ce i ovi crvenokmerski banditi odgovarati za gospodarski kriminal.Trebadetaljno ispitati i ustanoviti zbog cega je uopce INA prodana za vrijeme crvene kmerovine.uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije