Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNI ROK
Povratak na članak

Ćorić o Đakićevom prijedlogu: Ne držim ga dobrim, ali trebalo bi vidjeti sve aspekte

Đakić je predložio da prednost pri zapošljavanju u državnoj upravi i tvrtkama imaju oni koji su odslužili vojni rok

Komentari 3

ŽA
žalosnababanarikača
17:56 24.02.2017.

Josip Đakić ima fenomenalan prijedlog glede zapošljavanja onih koji bi odslužili vojni rok. Posla ima u građevinskom sektoru i idealna prilika da Vlada pokrene ili osnuje državnu građevinsku tvrtku kao što je u povijesti, Ausrtalska Vlada osnovala poslije prvog svjetskogog rata na izgradnji ceste kroz divljinu istočne obale Australije.Ujedno je to bila i terapija za oboljele od PTST-a.

VL
ŠK
Škarpina
18:02 24.02.2017.

Žalosnababo, jako si pametan. Možeš li mi onda molim re reći, što je onda s generacijama koje nisu mogle služiti vojni rok jer je isti ukinut, a recimo ima li su ga želju proći? Konkretno ja odgovaram ovom profilu, pa te opet pitam nešto drugo, nisu li oni, odnosno mi, u toj situaciji u nepovoljnijem položaju? Bravo za ministra.

VL
ZS
zspanco
23:52 24.10.2017.

A što se može očekivati od Đakića kome fali mali mozak (opaska autora: Đakić je rođen bez malog mozga). Po Ustavu postoji pravo na prigovor savjesti. Oni koji zbog toga nisu služili vojni rok, što s njima? Ili onima koji ga nisu služili jer je bio ukinut? Takvi onda najbolje da odmah odu iz ove nebulozne Đakičevštine i zaposle se vani. Takve ideje , napominjem, mogu se roditi samo u glavama bez mozga, malog ili velikog, svejedno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.