Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravaši
Povratak na članak

Tomasović: Splitski HDZ-ovci doživjeli su teški oblik PTSP-a

Mi u HSP izrazito smo zabrinuti za svoje kolege iz HDZ-a i želimo im što skoriji oporavak i brzo ozdravljenje, poručuje dr. Tomasović.

Komentari 3

FO
Fogge
13:39 11.11.2011.

Možda bi trio fantastikusu iz HDZ-a pomogla regresoterapija,dakle da \"prođu kroz\"prošlost i tako se prizovu pameti.Ali to je isto tako možda u suprotnosti s njihovim katoličkim svjetonazorom,kao što istiće brat nam vrlog bivšeg premijera,kojega će se vrlo vjerojatno uskoro javno odreći jer je najveći lopov političar u povijesti hrvata.

VL
US
U sridu
12:57 14.11.2011.

Tomasovicu,ova ti je dobra!

VL
NO
norahs
09:57 17.11.2011.

14.11.2011. u 12:57h U sridu je napisao/la: Tomasovicu,ova ti je dobra! ********************************** Čak odlična!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.