Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Todorić ostao megaloman, sada sa sladunjavim političkim obećanjima

25.02.2024. u 21:54

Todorić se ne može pomiriti s time da je danas nebitan pa želi ostati neki čimbenik. Dobro, mora mu se priznati da mu internetska stranica izgleda suvremeno. Dobar početak – i kraj!

Komentara 2

IG
IgorY
22:00 26.02.2024.

Što je bilo bilo je. Priča je završila i gotovo je. Nema veze da li će mu biti vraćeni novci na račun pljačke i otimačine kojom su mu uzete firme i koje su bile u problemima, ali moramo znati daa je ekipa koja mu je preuzela firmu zamračila oho više para nego što je učinio Todorić. I da još uvijek raubaju ono što je on stvorio. No to nije tema. Todorić je već zaboravljena tema. Vrijeme brzo leti, brzo se živi i ovih 7 godina danas je strašno puno. On živi u nekim drugim vremenima, a mržnja prema onima koji su mu uzeli firmu oduzela mu je kontakt sa stvarnošću. Gdje su ti ljudi koje ima ? I tko su oni ? Vrlo vjerojatno likovi koji su otišli na margine poslovnog i svakog drugog života, a on im tu dođe samo kao krava muzara koju bi još malo iscijedili i ništa više. Iz tih razloga mu i viču bravo Ivice odi samo u politiku sve ćeš ih potući, a vjerojatno ne bi prošao niti u Šestinama gdje sada živi. No tko bi to sam sebi priznao.

Avatar Behemot
Behemot
10:12 26.02.2024.

Ja sam mu na fb predložio prije godinu dana da osnuje stranku. I rekao je da neće, a pola godine kasnije on ima genijalnu ideju da osnuje stranku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije