Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PRIČA IZ GREBAŠTICE

Tko su hrabre djevojke koje su s konjima bježale od požara: Svi su gledali u čudu pa i ministar

Foto: Duško Jaramaz
1/15
14.07.2023.
u 23:16

Petra Peran nam je ispričala i ostale detalje ovog podviga koji je mnoge začudio, ali i oduševio u tmurnom danu koji su jučer proživjeli stanovnici Grebaštice

Nevjerojatnim scenama svjedočili smo jučer na požarištu u Grebaštici, kada su tri mlade djevojke s konjima pobjegle od vatrene stihije. Pomogli su im vatrogasci iz DVD-a Grebaštica i oslobodili im put kako bi spasili životinje. Jedna od njih nikada dosad nije jahala, ali brzopotezno je sve savladala i odradila akciju bijega, a u čudu je kasnije u DVD-u životinje gledao i ministar Davor Božinović i malo se podružio s njima. Konji su sada privremeno evakuirani u DVD-u Grebaštica, a ovo je priča o njihovim vlasnicama čije su slike jučer obišle Hrvatsku. 

Lucija Čuljak, studentica ekonomije koja u Grebaštici ima obiteljsku kuću, vlasnica je kobile Karma, a ljubav se kao što to obično biva, dogodila slučajno. 

- Pronašla sam ju slučajno u šumi u Jadrtovcu, nisam planirala imati konja, bila je potpuno divlja. Ali prijateljica Petra Peran je zaslužna, ona se bavi konjičkim sportom, ima tri konja i tako smo otišle po još jednog, priča na mlada Lucija danas u DVD-u.

- Ovo je, dakle kobila Karma, smjestili smo je danas u DVD-u Grebaštica. Moram od srca zahvaliti vatrogascima koji su nam jučer otvorili put da možemo spasiti konje. Pobjegli smo s njima, moja mlađa sestra nikada nije jahala, ali kobila je doslovno pazila na nju. 

Mlađa sestra, Nika, sve je potvrdila, a iz prve ruke Petra Peran nam je ispričala i ostale detalje ovog podviga koji je mnoge začudio, ali i oduševio u tmurnom danu koji su jučer proživjeli stanovnici Grebaštice. Zašto je ovo mjesto toliko posebno i kako su brojni turisti jučer reagirali kada su ih vidjeli na konjima, ove simpatične djevojke ispričale su danas u kameru Večernjeg lista.  

> PROČITAJTE JOŠ IZVJEŠTAJA S TERENA NAKON POŽARA

 

Komentara 5

DU
Deleted user
08:23 15.07.2023.

Bravo, bravo i bravo za cure!!!

EB
EBERT
08:43 15.07.2023.

Cure svaka vam cast. Vi ste svoj zivot raskirale da spasite te drage pametne i ponosne zivotinje. Poklanjam vam se .To je divan primjer za Hrvatsku mladost.

FJ
franz joseph
01:43 15.07.2023.

Slatka mala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije