Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko se buni oko mjera u Hrvatskoj? Dovoljno je baciti pogled na Bali s 45 turista u 2021.

Tourists enjoy the sunset at Canggu beach amidst the COVID-19 pandemic in Bali
JOHANNES CHRISTO/REUTERS
18.12.2021. u 16:36

Zahvaljujući nizu faktora, Hrvatska je, uspoređujemo li je s drugim turističkim destinacijama, uspjela sačuvati maksimalan stupanj normalnosti u ovim nenormalnim vremenima globalne pandemije koronavirusa

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:57 18.12.2021.

Dovoljno je baciti pogled na africke zemlje, koje bez mjera i cjepljenja stoje bolje od ovih u kojima Kartel vlada.

DU
Deleted user
19:53 18.12.2021.

Hrvatska je uspjela pasti na ispitu demokracije po stoti put. Zašto - zato jer je popustila pred ugostiteljima i turističkim djelatnicima i država je propustila zaštiti najosjetljivije skupine - ljude srednje i starije dobi koji masovno umiru od covida - ukupno do sada 12.000 ljudi i biti će ih još puno više. Brojite do 12.000 - svaki broj preminula je osoba - nečija je majka, otac, kćer, sin..... Žalosno ! Kada na to dodate činjenicu da hrvatsko zdrastvo usmrti 4 x više covid pozitivnih nego npr. Austrija ili Njemačka onda dolazite do poraznih činjenica. Ne želite živjeti u državi koja ne cijeni ljudski život i koja hoda preko mrtvih, i ako ste mlad i zbrojite 2 i 2 vrlo brzo će te shvatiti da vam se crno piše kada dođete u srednju i stariju dob jer vas nitko ne doživljava.

Avatar Upitnik30
Upitnik30
19:27 18.12.2021.

Što volim ovakve člančiće kojima nas se pokušava uvjeriti kako nam je super. Ostani ti stari u mišjoj rupi i uvjeravaj se kako može biti gore, a ja želim normalno živjeti i stremiti ka boljem modelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije