Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rugaju mi se, a skoro sam umrla'

Tko je žena o čijoj tragediji karlovačka županica i njezine kolegice u eteru pričaju neumjesne viceve?

11.09.2021.
u 17:41

Mirela Jakuš Fröbe borbu za goli život vodila je ovog ljeta, točnije 29. srpnja na kupalištu na rijeci Dobri, kod popularnog Krvavog mlina u naselju Donje Stative u Karlovačkoj županiji.

Komentara 8

CK
CKI
19:19 11.09.2021.

Nije baš za šalu, poklopio je vodeni val koji su ispustili iz hidrelektrane koja osim što je opasna, jako štetno utiče na rijeku; devastira obalu, uništava floru i faunu. Više štete nego koristi, to samo kod nas može proći. Umjesto da se bori za zatvaranje te male elektrane, županica se izruguje.

Avatar Member berries
Member berries
17:46 11.09.2021.

Auč! A počelo je tako dobro... scenaristično. "Bila sam na kupanju na Dobri, stajala sam na početku mola i planirala isprati kosu. Spustila sam glavu u rijeku kako bih to i napravila i potom me......." : -Štuka zgrabila za kosu i povukla ispod površine.....

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:17 11.09.2021.

Morala je ispirati kosu??? Kad ju je za glavu ulovio aligator

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije