Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN BULJ
Povratak na članak

Tko je ubojica Anđele Bešlić koji izlazi na slobodu? Ubio je mladu Sinjanku, a iz straha od osvete priznao je zločin

Kako smo već pisali, nakon što je odsjedio 22 godine iza rešetaka, Bulj izlazi na slobodu 10. travnja. Danas mu je 61 godina. Bio je obiteljski čovjek, demokršćanski političar, vlasnik radija

Komentari 5

VI
VisAVis2
09:34 10.04.2024.

Senko Flokić na FB-u je oglasio: Ubojica Bulj, izlazi iz zatvora! Odslužio svoje! A anica trune! Osvetnici su gori srbi, turci, ubojice od ovog Bešlića! Osuda ovog lika, nije ništa nego "krvna osveta", koja osuda nije vratila ubijenu! I što se nakaradnom presudom, tim femicidom postiglo? IVAN izlazi iz zatvora, nakom par desetljeća, a Anđela "neće sa bara"! Ubijeni i ubijena, vratiti se neće, ona je likvidirana, a sav Plenković/HDZ kazneni "femicid", nju (ženu, majku) neće vratit! Zbog toga bio sam protiv "popularnog" "kaznenog djela femicida", jer se u osnovi radi….

VL
MA
Matkovic
09:08 10.04.2024.

Treba i njega tupim predmetom.

VL
ZO
ZokiLozana
21:12 10.04.2024.

Sram vas bilo zbog sramotno objaveljenog komentara o Srbima.

VL
GO
Gof33
09:02 10.04.2024.

ne bi taj izišao nigdje da se mene pita, ali pravo i pravda su uglavnom dvije različite kategorije....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.