Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ U LJUBLJANI
Povratak na članak

Tko je izazvao čudne zvukove za govora predsjednika Türka?

Najprije se mislilo da je riječ o mikrofoniji, ali pokazalo se da je u pitanju nešto drugo. Sumnje u namjerno ometanje pojačava činjenica da su drugi govornici nastupili bez problema i da je, uostalom, sva tehnika bila sasvim ispravna.

Komentari 9

Avatar taxmen
taxmen
10:53 06.07.2010.

tu tehniku bi trebalo kod nas uvesti kad prenose sjednice sabora, pa da puštaju npr. uaaaaaa, iššššššššššššš, prrrrrrrrrrrrrr isl.

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
14:02 02.07.2010.

. ..Bit će da je gospon Turk BLLEBETAO kao i Joška Broz u Bačkom Gradištu. ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

VL
OB
-obrisani-
14:28 02.07.2010.

To se Zmago Jelinčič praznio, naime i nepodnošljivi mirisi su se širili okolinom ali o tome se nije pisalo

VL
DU
Deleted user
15:32 02.07.2010.

Zasluženo! Tűrk je slovenska verzija Budimira Lončara odnosno tip koji je cool ganjao karijeru uime SFRJ i za svoj račun u OUN dok se osamostaljivala Slovenija. Znači, karijera űber alles i kasnije se vratio u SLO kad je već sve bilo gotovo - ni manje ni više nego na profesuru na PF u Mariboru gledajući iz prikrajka kako bi opet uskočio u politički vlakić koji donosi sve blagodati funkcija, njemu dobro znane iz epohe SFRJ. Pa tko god da je to napravio, Tűrk je to zaslužio jer što se on ima javljati kao neki palamudan i držati govorancije u prigodi slov. državnosti kad je in tempore bio na drugoj strani i imao svoje političke kalkulacije koje sigurno nisu bile u smjeru dominantnog stava slov. građana i građanki. Zamislite da Josipović drži neke govorancije o domovinskom ratu u RH, a tijekom cijelog trajanja rata je jurcao suknje po kabinetu PF (barem tako govore legende studoša, gdje je taj lik često spominjan zajedno s onim Kregarom)...

VL
AT
atz
18:34 02.07.2010.

mikrogrizzly, tvoj intelektualni i svjetonazorni domet je jad i bijeda.

VL
BO
bosut1
20:26 02.07.2010.

atz, a da ti jos jednom procitas sta je mikrogriz napisao.Pa onda jos jednom,i tako sve dok ne ukapiras o cemu je rijec.

VL
CU
cunt
21:25 02.07.2010.

onaj ko je grah jel za ručak

VL
ST
standup
00:38 03.07.2010.

Turko stiti svoju \"antifasisticku\"-generaciju, isto ka i Mesic´svoje Loncárevicé.....udbasé...

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
08:19 03.07.2010.

Lik izgleda kao Smigol iz gospodara prstenova :-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.